14.04.21, 15:11
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
ayhan571 Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle kardeşim,sınavın çetin,sabrın bol,selametin daim olsun,maalesef ki yeryüzü şeytanın avareleri ile dolu,ve kötülük peşindeler,içlerinde sayılarını Allah cc bilir müminlerin ,onlarda vardır,sana nacizane abi tavsiyesi,kimsenin nefsine uyma ,cevap verme sabırla ve namazla Allahtan cc yardım iste,elbetteki sana mümin kullarından yardım gönderecektir,benim Rabbim cc kime yardım etmemiş ki,sana da edecektir.hizmetini yap gerisini Allahın cc takdirine bırak.
HAYATTA HİÇ BİR ŞEY AYNI KALMAZ,HERŞEY YER DEĞİŞTİRİR.
Ben inanıyorum ki Allaha cc sığınırsan galip sen olacaksın ve Allahın cc yardımı ile hidayete erip,sana yollar açılacaktır,biraz daha sabır,namazlarına sıkı sıkı sarıl ve sana kötü konuşan hiç kimseye cevap verme kardeşim,devamlı tövbe estağfirullah ile la ilahe illallah zikri ile Allaha cc sığın kardeşim,zülüm bir gün bitecek!!!
|
Allah razi olsun abim.su vakitte bana öyle destek oldunuz ki.Ben işlediğim günahın büyüklüğün farkindayim tevbemi de ona göre yapiyorum.Rabbim kullarına af dileyince yüz çevirmezken benim gibi topraktan yaratılmış kullar beni dogduguma pişman ettiler.Sizi bulduğum için tüm gün burdayım surekli ne duysam ne görsem okuyorum sizlerin de duası ile ben inanıyorum ki seher vakti gibi güneş doğacak 😭
|