Alıntı:
lindaa Nickli Üyeden Alıntı
Bu platformda ihlas ve itikadına kalben saygı duyduğum ender insanlardansınız değerli abi
Yorumlarınızı ve manadaki çabanızı hep takdir ettim.Allah size hayırlı uzun ömürler versin.
---------- Post added 14.04.21 at 11:08 ----------
Yusuf hocam forumun yusuf babasısınız benim nezdimde.Tam bir ilim deryası yusuf baba.Bilmediğim çok şey öğrendim.
|
estağfirullah kardeşim,hep derim bizde birşey yok,ne varsa ALLAHINDIR CC ...insan nerde durup nerde konuşması gerektiğini bilmeli edep tutmalı edebe riayat edip,helal dairesi içinde durup Allahtan cc gelen herşeye razı olmalıdır,nefsi olan kişiler maalesef ki büyük şirk içindedirler,nefsi olan kişiler ben bencidir,kendine faydası olmayan başkasına nasıl faydası olur,kişi dava adamı olup ,ALLAH CC RESÜLÜNE SAV YAKIŞIR ŞEKİLDE hareket edip,güvendiği ameller Allah cc rızası için olmalı,bir çoğu ameline güvenir,ama tarzı mizan kurulduğunda ALLAH CC rızası şekliden olmayan ameller kişinin karşısına çıkmadığında şöyle dicek ama benim amellerim vardı,karşılık bekleyerek yapılan ameller yazılmadı ki karşına çıksın...
Kehf Suresi, 103. ayet: De ki: "Davranış (ameller) bakımından en çok hüsrana uğrayacak olanları size haber vereyim mi?"
KURANI KERİME SAHİP OLMAYAN,İÇİNE GİRİP AYET AYET YAŞAMAYAN HERKES HÜSRANDADIR ....