Alıntı:
lindaa Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ediyorum en makul cevap bu olsa gerek..
Büyüklerime saygıszlık olarak anlaşılmasın abilerimiz ilmi paylaşımlarını iyi niyetle ve uyararak yapmış ancak bu diana arkadaşımız pekala yaşı küçük olup ,bu tarz şeylere merak salan biri de olabilir kim bilebilir ki? Ben küçükken izlediğim bir filmde ruh çağırma seansı görmüştüm okulda arkadaşlarımızla ciddi şekilde yapmaya çalışyoduk.. hiç yabancı gelmedi nedense... zaten bide diana arkadaşımızın çok sevdiği bi arkadaşı varmış kırk yılda bir onadan bişey istemiş istediği şeyde cin davetiymş...bunu yapmş olmamş şunu yapmş olmamş...arkadaşı namına da bşy istyomşşş...ne kadar duygusal değil mi ?çok etkilyci...gözyaşlarımı zor tuttum ağlamamak için bu kardeşlik bağı beni inanılmaz etkiledi.!Abileri de etkilemen güzel ancak kardeş iysimi tavsiyem hiç bulaşma! çünkü neye bulaştığının bile farknda olmadığını bilmeyecek kadar mesajların sıralı halde okuyunca trajikomik geldi...
|
kardeşim,maalesef insanlar bu durumu çok basite indiriyorlar,ama bu kadar basit değil,bulaşan kurtulmak ister,bulaşmayan bulaşmak ister,ne deyim Allah cc akıl fikir idrak versin,başlarınada gelince kurtarın diye çığlık çığlığa kalıyorlar...aklım ermedi gitti benim...