Kıymetli hocalarım,
Tam benim istediğim bir uygulama. Ancak benim tereddütüm var. Bunu yapmak büyü yapmaktan farklımıdır? Harama bulaşmaz mı insan. Allahtan korkarım.
Bir tesellimde bunu zalime karşı kullanmak acaba istisnamıdır diye düşünüyorum. bu işlem sonunda hedefim menfaat sağlamak değil eziyet etmek değil, sadece bana yapılan eziyeti sonlandırmak.
Bir yandan da eski çalıştığım yerde şirket için teminat amaçlı imzaladığım bir senet yüzünden, (meblağı çok yüksek milyonluk oldu) evime maaşıma haciz uygulandı. Senedin kaleme alınması aşamasındaki anlaşmaların tamamı 2 gün sonra iptal edildi. Senedi yırtıp attık dediler, 2yıl sonra icra yazısı gelince öyle olmadığını anladım, senet karşılığında alınan bir şey yok. Hukuki yollar ile yargıtaya kadar gittim ve sonuç alamadım, avukat tutacak param yok artık. Senedi alanlar dünya işlerinde şerli adamlar, evimi biliyorlar, eşimi ve çocuklarımı korumak adına polis nezaretinde de olsa karşı karşıya gelmeyi göze alamıyorum.
Senedi benden alana, bu senedi silsile yapıp icraya koyan diğer iki kişiye kendi sıfatımla görünüp, "senedi icradan geri alıp, imha etmezsen, ben gelip seni imha edeceğim" diyebilsem. yani manevi olarak sadece korkutup üstüme atılan iftira senedinin sonuçlarından kurtulsam diyorum.
Biryandan da, buda bir imtihan, rabbimin izni olmasa ben imzalamazdım ya da o icra yapamazdı diye sabretmeye çalışıyorum.
Kıymetli hocalarım, 7 yıldır bunun için uğraşıyorum. İşimden, sağlığımdan oldum. Evime çocuklarıma yetemez oldum. Bana bir yol gösterin Allah Rızası için.
|