Pamukçuk
Dudaklardan dökülmesi engellenen çirkin, suçlayıcı sözcükler.)
Sevgi dolu dünyamda yalnızca sevinç dolu deneyimler yaratıyorum. Değiştirmekte özgür olduğumu bilerek, verdiğim kararları sevgiyle kabul ediyorum. Güvenlik içindeyim.
Pankreas: (Hayatın tadını simgeliyor.) Hayattan tat alıyorum.
Pankreas iltihabı : (Reddetme. Hayat tatlılığını yitirmiş göründüğü için öfke ve düş kırıklığı hissetme.) Kendimi seviyor ve onaylıyorum ve tek başıma hayatımda tatlılık ve neşe yaratıyorum.
Parazitler : (Gücünü başkalarına teslim etme, onların idareyi ele geçirmelerine izin verme) Gücümü sevgiyle geri alıyor ve tüm parazitlerden kurtuluyorum.
Parmaklar: (Hayatın detaylarını simgeliyor.) Hayatın ayrıntılarıyla barış içindeyim.
– Baş parmak: (Akıl ve endişeyi simgeliyor.) Zihnim dingin.
– İşaret parmağı: (Ego ve korkuyu simgeliyor.)Güvendeyim.
– Orta parmak: (Kızgınlık ve cinselliği simgeliyor. )Cinselliğimle barış içindeyim.
– Yüzük parmağı: (Birlikte olma ve üzüntüyü simgeliyor. )Sevecen ve huzurluyum.
– Küçük parmak: (Aile ve sahte bir görünüm verme çabasını simgeliyor. )
Hayat ailesinde olduğum gibi görünüyorum.
Parkinson hastalığı: (Korku. Herkesi, her şeyi aşırı kontrol etme arzusu.)
Güvende olduğumu bilerek rahatım. Hayatım bana ait. Hayat benim için var ve yaşam sürecine güveniyorum.
Peptik ülser: (Yeterli olmama inancı. Başkalarını memnun etme kaygısı.)
Kendimi seviyorum ve onaylıyorum. Kendimle barışığım.
Pis kokan soluk –Ağız kokusu : (Yoz eğilimler, pis dedikoduculuk, çirkin düşünme.) Sevgi dolu, nazik ve dostça konuşuyorum. Ağzımdan yalnızca güzel sözler çıkıyor.
Piyore – diş eti iltihabı : (Bir türlü karar verememe yüzünden öfke duyma. Kararsızlık. Karakter zayıflığı.)
Kendimi beğeniyor ve onaylıyorum Aldığım kararlar benim için daima kusursuzdurlar.
Prostat sorunları: (Zihinsel korkuların erkekliği zayıflatması. Vazgeçmek. Cinsel baskı ve suçluluk. Yaşlanma korkusu.)
Kendimi seviyorum ve onaylıyorum. Gücümü kabul ediyorum. Ruhum daima genç.
Rahim: (Yaratıcılığın evini simgeliyor. ) Bedenimle barışığım.
Raşitizm: (Duygusal beslenme eksikliği. Sevgi ve güven yoksunluğu.)
Güvenliyim. Evrenin ta kendisi olan sevgiyle besleniyorum. Emin ellerdeyim.
Romatizma: (Kurban. Hep haksızlığa uğradığını hissetmek. Hep benim başıma geliyor. Sevgi yoksunluğu. Kendini aldatılmış, mağdur edilmiş, kurban hissetme. Sevgi eksikliği ya da yokluğu. Kronik acılık. İçerleme.) Deneyimlerimi ben yaratıyorum. Kendimi ve başkalarını sevip onayladıkça, gittikçe daha olumlu deneyimleri hayatımda yaratıyorum.
Romatizmal artrit – eklem zarı iltihabı : (Otoriteyi ağır bir biçimde eleştirme. Kendini çok rahatsız edilmiş hissetme.)
Ben kendi kendimin otoritesiyim. Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Hayat güzel.
Safra taşı: (Katı düşünceler.Lanetleme.Gurur.) Geçmişi arkamda bırakmayı seçiyorum.
Sağırlık: (Reddediş. İnatçılık. Tecrit. Neyi işitmek istemiyorsun Beni rahatsız etme.)
Yüce sesi dinliyorum. İşittiğim her şey bana zevk veriyor. Her şeyle birim.
Salgı bezi rahatsızlıkları : (Harekete geçirici, ileriye yöneltici fikirlerin zayıf dağılımı.kendini tutma, çekinme.) Gereksindiğim tüm Tanrısal fikirlere ve faaliyete sahibim. Hemen ileri doğru harekete geçiyorum.
Saman Nezlesi: (Duygusal tıkanma. Zamanla yarış. Suçluluk.)
Hayatın BÜTÜNÜYLE BİRİM. Her zaman hayata güven duyuyorum.
Sara : (Zulüm duygusu. Hayatı reddetme. Büyük bir mücadele verme duygusu. Kendine karşı zorbalık.) Hayatı sonsuz ve sevinçli olarak görmeyi seçiyorum. Ben sonsuzum, sevinçliyim ve barış halindeyim.
Sarılık: (İçsel ve dışsal önyargı. Dengesiz mantık.)
Kendim ve herkes için sevgi, anlayış ve şefkat duyuyorum.
Sedef hastalığı : (İncitilmekten korkma. Kendi duygularını uyuşturma. Duygularının sorumluluğunu kabullenmeyi reddetme.) Hayatın sevinçlerine karşı istekliyim. Hayatta benim için en iyi olanı hak ve kabul ediyorum. Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Selülit: (Çocukluk anılarına takılı kalmak. Geçmişteki kötülükleri unutamamak. İlerlemekte zorlanmak. Kendi yolunu çizme korkusu. Biriktirilmiş öfke ve kendini cezalandırma.) Herkesi affediyorum. Kendimi affediyorum. Tüm geçmiş acılarımı affediyorum. Özgürüm.
Sırt sorunları – üst: (Duygusal destek yoksunluğu. Sevilmediğini hissetmek. Sevgiyi göstermemek.) Kendimi seviyorum ve onaylıyorum. Yaşam beni destekliyor ve seviyor.
Sırt sorunları – orta: (Suçluluk. Sırta binen yükün altında ezilmek. Sırtımdan in.) Geçmişimi bırakıyorum. Yüreğimdeki sevgiyle hayatta ileriye doğru yol almayı seçiyorum.
Sırt sorunları – alt: (Parasızlık korkusu. Ekonomik destekten yoksunluk.)
Hayatın kendisine güveniyorum. İhtiyacım olan şey daima karşılanıyor.
Sıtma : (Doğayla ve hayatla olan dengeyi yitirme.)
Hayatın bütünüyle birlik ve denge içindeyim.Emin ellerdeyim
Siğil: (Küçük nefretler duyma. Çirkin olduğuna inanma.)
Tüm ifadesiyle hayatın sevgisi ve güzelliğiyim.
Sinir ağrısı (nevralji): (Suçu cezalandırmak. İletişim konusunda şiddetli üzüntü.)
Kendimi affediyorum. Sevgiyle iletişim kuruyorum.
Sinir krizi: (Ben merkezcilik. İletişim yollarını tıkamak.)
Yüreğimi açarak, açık ve sevecen iletişim kuruyorum.
Sinirlilik: (Korku, evham, mücadele, acelecilik. Hayata güvenmemek.) Sonsuzluğun içinde yolculuk yaptığımı biliyorum. Her şeye zaman var. İçtenlikle iletişim kuruyorum.
Sinüs sorunları: (Çok yakın bir insandan tedirgin olmak.)
İçimde ve çevremde huzurlu ve uyumlu bir ortam var.
Sinüzit – yüzdeki kemik boşluklarının iç yüzünü kaplayan mukoza iltihabı :
(Yakın bir kişiye sinirlenme – sinirlendirici bir yakının varlığı) Huzur ve uyumun her zaman içimi kapladığını ve beni kuşattığını ilan ediyorum. Her şey yolunda.
Sistit – idrar torbası (mesane) iltihabı : (Endişe. Eski fikirlerin etkisi altında olma. Bırakmaktan, koyuvermekten korkma. Kızgın olma.) Eskiyi rahatça ve kolayca bırakıyor ve yeni’ye ‘’hayatıma hoş geldin’’ diyorum.emin ellerdeyim.
Sivilce: (Kendini kabul etmemek. Kendinden hoşnut olmamak.) Hayatın kutsal bir ifadesiyim. Kendimi şu anda olduğum gibi seviyorum ve kabul ediyorum.
Siyatik – Üst bacağın arka kısmı, arka bacağın dış tarafı ve siyatik siniri boyunca yayılan ağrı : (İkiyüzlü olma. Para ve gelecek için endişelenme.)
Benim için daha hayırlı olana doğru ilerliyorum.her yerde benim için hayırlı şeyler var. Güvenlik içindeyim.korunuyorum.
Siyah noktalar: (Kirli ve sevgisiz hissetmek.) Kendimi seviyorum ve onaylıyorum.
Soğuk algınlığı: (Aynı anda birden çok şeyin birden olması. Zihinsel karışıklık. Küçük incinmeler. “Her kış üç kez soğuk algınlığına yakalanırım” türünden inançlar.)
Gevşemeye ve düşüncelerimin berraklaşmasına izin veriyorum. İçimde ve çevremde berraklık ve uyum var.
Spazmlar : (Korku yüzünden düşüncelerimizi sıkıştırma.)
Serbest bırakıyorum gevşeyip rahatlıyorum. Emin ellerdeyim.
Şeker hastalığı – diyabet : (‘’Keşke öyle olsaydı’’ düşüncesinden kaynaklanan özlem. Yönetmek için büyük bir ihtiyaç duyma. Derin keder. ‘’geriye hiçbir hoşluk, tatlılık kalmadı’’ duygusu.) Bu an sevinçle dolu. Şimdi bu günün hoşluğunu, tatlılığını hissetmeyi seçiyorum.
Şişmanlık: (Korunma isteği. Aşırı duyarlılık. Çoğunlukla korkuyu temsil eder ve kişinin korunma ihtiyacı duyduğunu gösterir. Korku gizli bir öfkeyi ve bağışlamaya gösterilen direnci saklayan bir örtü de olabilir.) Ben Tanrısal Sevgi tarafından korunuyorum. Daima emin ellerdeyim. Büyümeye ve hayatımın sorumluluğunu üstlenmeye hazırım. Diğerlerini bağışlıyorum ve artık hayatımı istediğim biçimde yaratıyorum. Güvenlik içindeyim.
Kutsal sevgiyle korunuyorum ve güven duyuyorum.
Şişman –kalçalar : (Ana babaya duyulan inatçı öfke birikimleri) Geçmişi bağışlamaya hazırım. Ana babamın sınırlamalarının ötesine geçmem iyi ve güvenli (tehlikesiz) bir şey.
Şişman –karın : (Yeterince bakılıp beslenmediği için öfke duyma)
Kendimi ruhsal gıdayla besliyorum; doyum içinde ve özgürüm.
Şişman- –kollar : (Kendisinden sevgi esirgendiği için öfke duyma) İstediğim tüm sevgiyi yaratmam iyi ve güvenli -tehlikesiz bir şey.
Şişman – –uyluklar : (Çocukluk devresine ait, bastırılıp sıkıştırılmış öfke birikimleri. Çoğunlukla babaya duyulan gazap.) Babamı sevgiden yoksun bir çocuk olarak görüyor ve onu kolayca bağışlıyorum. Her ikimiz de özgürüz.
Sirpençe –Çıbanlar : (Kişisel olarak uğranan haksızlıklarla ilgili zehirli öfke.) Geçmişi serbestçe bırakıyor ve zamanın hayatımın her alanını iyileştirmesine izin veriyorum.
Tansiyon –yüksek : (Çoktan beri süren, çözülmemiş duygusal sorun.)
Geçmişi neşeyle geride bırakıyorum. Huzur içindeyim.
Tansiyon –düşük : (Çocukken yeterince sevgi görmemiş olma. Bozguna uğramışlık ‘’Ne anlamı var ki? Nasıl olsa işe yaramayacak’’ yaklaşımı.)
Artık daima-sevinçli olan ŞİMDİ de yaşamayı seçiyorum. Hayatım bir sevinç kaynağıdır.
Taşıt tutması : (Korku. Tutsaklık. Kapana kısıldığını hissetme.)
Her zaman ve her yerde kolaylıkla hareket ediyorum. Beni kuşatan şey yalnızca sevgi.
Tetanoz: (Kızgın, yiyip bitiren düşüncelerden kurtulma isteği.) Yüreğimdeki sevginin tüm bedenimi ve duygularımı yıkamasına ve iyileştirmesine izin veriyorum.
Tırmalamalar –tahriş edici kaşıma : (Hayatın sizi çok hırpaladığını hissetmeniz. Hayatın bir aldatmaca olduğunu, aldatıldığınızı hissetmeniz.)
Hayatın bana gösterdiği cömertlik için minnettarım. Ben kutlu bir varlığım.
TIRNAK YEMEK: (Çaresizlik ve düşkırıklığı. Kendini yemek. Anne babaya öfke duymak.)
Büyümeyi seçiyorum. Artık kendi hayatımı kolaylıkla ve zevkle idare ediyorum.
Tikler, seğirmeler : (Korku. Başkaları tarafından gözlendiği duygusu.)
Tüm hayat beni beğeniyor ve onaylıyor. Her şey yolunda. Güvenlik içindeyim.
Timus: (Bağışıklık sisteminin temel guddesi. Hayat tarafından saldırıya uğradığını hissetme.’’Onlar dışarıda bana saldırmak için bekliyorlar’’ duygusu. Herkes bana zarar vermeye uğraşıyor. Hayat bana saldırıyor.) Sevecen düşüncelerim bağışıklık sistemimim güçlendiriyor. İç ve dış dünyamda güvenliyim. Sevgiyle iyileşiyorum.
Tiroit – guatr : (Aşağılanmak. İstediğim hiç bir şeyi yapamıyorum. Bana sıra ne zaman gelecek) Eski sınırlılığımı aşıyorum ve kendimi özgürce, yaratıcılığımla ifade ediyorum.
Tiroidin az çalışması : (Vazgeçme. Kendini umutsuz bir biçimde bastırılmış hissetme.) Kuralları beni tümüyle destekleyen yeni bir hayat yaratıyorum.
Tiroidin aşırı çalışması : (Dışarıda (hariç) bırakıldığı için şiddetli öfke, gazap.) Ben hayatın merkezindeyim ve kendimi ve gördüğüm her şeyi beğeniyor ve onaylıyorum.
Tutulmalar –sertleşmeler : (Katı, inatçı düşünce biçimi.)
Esnek düşünebilecek kadar güvenlik içindeyim.
Tüberküloz: (Bencillikle kendi kendini yok etmek. Hükmedici sabit düşünceler. Öç alma ihtiyacı.) Kendimi sevdikçe ve onayladıkça, daha huzurlu, barışçıl bir dünya yaratıyorum.
Uçuk ve kabarcıklar: (Kırgınlık. Duygusal korunma yoksunluğu. Öfkeli sözcükleri kafada kurup, onları ifade etmekten korkma.)
Ben yalnızca huzur verici deneyimler yaratırım, çünkü kendimi seviyorum. Her şey yolunda. Hayatın akışında, her yeni deneyime kolaylıkla uyum sağlıyorum.
Basit uçuk –dudaklarda : (Şikayet etmek için yanıp tutuşma. Söylenmemiş (açığa vurulmamış) acı ve sert sözcükler.)
Ben yalnızca sevgi sözcükleri düşünür ve söylerim. Hayatla barış halindeyim.
uçuk -Üreme organlarında : (Cinsel suç konusundaki toplumsal inancı benimseme ve cezalandırılma ihtiyacı duyma. Toplumdan utanma. Cezalandırıcı bir Tanrı’ya inanma. Cinsel organını reddetme.) Benim Tanrı anlayışım beni destekliyor.ben normal ve doğalım. Kendi cinselliğimden ve bedenimden mutluluk duyuyorum. Ben harikayım.
Urlar –tümörler : (Eski yaraları ve şokları besleme. Vicdan azabı, pişmanlık birikimi.) Geçmişi sevgiyle bırakıyor ve dikkatimi bu yeni güne çeviriyorum. Her şey yolunda.
Uyku hastalığı – narkolepsi : (Hayat sürecine güvenmemek. Suçluluk. Başa çıkamama. Aşırı korku. Kaçıp kurtulma isteme. Burada olmak istememe.) Günü ardımda bırakıyor,
huzurlu bir uykuya dalıyorum. Yarın yeni bir gün ve çözümleriyle geliyor. Tanrısal bilgeliğin ve rehberliğin beni her zaman koruduğuna güveniyorum. Emin ellerdeyim.
Uykusuzluk : (Korku. Yaşam sürecine güvenmeme. Suçluluk duygusu.)
Günü sevgiyle geride bırakıyorum ve yarının kendi başının çaresine bakacağını bilerek huzur dolu bir uykuya dalıyorum.
Uyuşma: (Başkalarını umursamamak. Sevgi vermemek. Zihinsel duyarsızlık.)
Duygularımı ve sevgimi paylaşıyorum. Herkesin sevgisine karşılık veriyorum.
Uyuz: (Başkalarının fazla etkisinde kalmak. Hastalıklı düşünme biçimi. Başkalarının sizin canınızı sıkmalarına, sizi sinirlendirmelerine izin Verne. Ben hayatın canlı, sevecen,neşeli ifadesiyim. Ben kendi kendimin efendisiyim.)
Hayatın yaşayan, seven, haz dolu bir ifadesiyim. Benim, kendi kişiliğim var.
Ülser: (Korku. Yetersiz olduğuna dair duyulan güçlü inanç. Sizi ne yiyip bitiriyor)
Kendimi seviyorum ve onaylıyorum. Barış ve huzur doluyum.
Ürperme: (Zihinsel kasılma. Geriye çekilme. Uzaklaşma arzusu. Beni yalnız bırak.)
Her zaman emniyetteyim ve güven içindeyim. Sevgi beni kuşatıyor ve koruyor.
Üşüyüp titreme : (Zihinsel olarak içe çekilme, büzülme. Geri çekilme, bir kenara çekilme arzusu.’’ beni yalnız bırakın’’ duygusu.) Her an emin ellerde ve güvenlik içindeyim. Sevgi beni kuşatıyor ve koruyor. Her şey yolunda.
Varis: (Bulunduğun durumdan nefret etmek. Cesareti yitirmek. Aşırı yük taşıdığını hissetme. Nefret ettiğiniz bir işte yada bir yerde bulunmanız. Hevesinizin kırılması. Gücünden fazla çalıştığını ve taşıyabileceğinden fazla yük yüklendiğini hissetme.) Hayatı seviyorum ve özgürce hareket ediyorum. Gerçekten ayakta duruyor ve neşeyle yaşayıp hareket ediyorum. Hayatı seviyorum ve özgürce dolaşıyorum.
Verem : (Bencillikten ağır ağır eriyip gitme. Tahakküm edicilik, sahiplenicilik. Gaddar düşünceler. İntikam alma.)
Kendimi sevip onaylarken, içinde yaşayacak mutlu, barış dolu bir dünya da yaratıyorum.
Viral enfeksiyonlar – virüslerin sebep oldukları : (Hayatında mutluluk ve neşeden yoksunluk. Acılık duygusu.)
Mutluluğun hayatımda rahatça akmasına sevgiyle izin veriyorum. Kendimi seviyorum.
Vitiligo – ciltte beyaz noktalar : (Ait olmama. Kendini her şeyin dışında hissetmek. Bir gruba dahil hissetmemek.)
Hayatın tam merkezindeyim. Herkese ve her şeyle sevgiyle bağlıyım.
Vulva –Dış genital bölge : (İncinebilirliği temsil eder.)
İncinebilir olmak iyi ve güvenli (tehlikesiz) bir şeydir.
Yanma – beden ısısının yükselmesi: (Kızgınlık. Küplere binmek.)
Sevgi ve coşku doluyum. Kendi içimde ve çevremde sadece barış ve uyum yaratıyorum. Kendimi iyi hissetmeyi hak ediyorum.
Yanıklar: (Kızgınlık. Alev alev öfke.)
İçimde ve çevremde barış ve uyum yaratıyorum. İyi hissetmeyi hak ediyorum.
Yaşlılık sorunları: (Toplumsal inançlar. Eski düşünceler. Kendim olma korkusu. Şimdiyi reddetmek.) Her yaşta kendimi seviyorum ve onaylıyorum. Hayatın her anı mükemmel.
Yatağı ıslatma – uykuda idrar kaçırma : (Ebeveyn korkusu. Genellikle baba.)
Bu çocuğa sevgi, şefkat ve anlayışla bakıyorum. Herşey yolunda.
Yılancık: (Başkalarının hayatına çok fazla karışmasına izin vermek. Kendini yeterince temiz ve iyi bulmamak.) Kendimi seviyorum ve onaylıyorum. Hiç kimsenin, hiç bir şeyin üzerimde gücü olmasına izin vermiyorum.
Yirminci yaş dişi
Sağlam bir temel yaratmak için gereken zihinsel hazırlığı yapmamak)
Bilincimi, hayatın genişletmesine açıyorum. Gelişmek ve değişmek için hazırım. Ve bol imkanım var.
Yorgunluk : (Direnme, can sıkıntısı. İnsanın yaptığı işi sevmemesi.)
Hayat bana coşku veriyor; istek ve enerji doluyum.
Yumrular : (Ego’nun, mesleki konuda (kariyerle ilgili olarak) içerlemesi, düş kırıklığına uğraması, yaralanması.) Zihnimden, bu ertelemeye neden olan düşünce kalıbını atıyor ve artık başarının benim olmasına izin veriyorum.
Yumurtalıklar: (Yaratıcılık noktası. ) Yaratıcılığımı dengeliyorum.
Yüz: (Dünyaya gösterdiğimiz şeyi temsil ediyor.)
Kendimi olduğum gibi ifade ediyorum. Ben olmak iyi ve güvenli bir şey
Yüz felci : (Öfke üzerinde aşırı kontrol. Duygularını ifade etme konusunda isteksizlik.) Duygularımı ifade etmem, benim için iyi ve güvenli (tehlikesiz) bir şeydir. Kendimi bağışlıyorum.
Zatürree: (Umutsuz. Hayattan bıkkınlık. Duygusal yaraların iyileşmesine izin verilmemesi.)
Yeni düşünceleri kabul ediyorum. Bu an, yeni bir an.
Zona: (Korku ve gerginlik. Aşırı duyarlılık.)
Dinginim ve huzurluyum. Çünkü hayatın akışına güveniyorum.
Zührevi hastalık – AIDS, belsoğukluğu, uçuklar, frengi : (Cinsel suçluluk duygusu. Cezalandırılma ihtiyacı duyma. Cinsel organların günahkar yada pis olduklarına inanma. Birisine tecavüz etmiş olma.)
Cinselliğimi ve onun ifadesini sevgi ve neşeyle kabulleniyorum. Yalnızca beni destekleyen ve kendimi iyi hissettiren düşünceleri kabul ediyorum.
(BİR KİTAP HAYAL EDİN
İÇİNDEN SONSUZLUĞUN KİTABI ÇIKSIN)