Hocam burada herkes herkesin iyiliğini istiyor ve iyilik yapmanın çok yolu var hepiniz sağolun. Sınava girmeyi ben de düşündüm ancak sınavdan sonra yüksek puan alsam bile herkesle helallesmem gerektiği düşüncesine vardım . Ben helal rızık kapısı isticem ancak belki bu meslekte benim için helal rızık kapısına dönüşebilir. Buraya yazılanları okuyup düşünüyorum. Her fikir önemli. Bir de istihareye yatmayı düşünüyorum en hayırlısı orada belli olur. Bir de hocam aklıma "Mallarınızın ve çocuklarınızın, aslında bir sınama olduğunu ve büyük ecrin Allah katında bulunduğunu bilin." Enfal suresi. Eger istiharede öğretmen olup atanmak hayirliysa ne ala yok değilse ben vazgecersem Allah katında alacağım var. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam içiniz rahat olsun kopya çektiğim kadar cekmedigimde var o ilminde hakkını vermem gerek diye düşünüyorum galiba sizde öyle düşünüyorsunuz. Uzun biraz da düşünceli yola adım attım. Buraya yazılanları süzgeçten geçirip düşünüyorum.Hepinizden Allah razı olsun.