Selamünaleyküm Hocam Eşim gün güne dahada kötü alışkanlıklar ediniyor, Okadini görmediği an itibariyle,nefesi daralıyor kalbi sıkışıyor sinir krizi yaşıyor,kadinla kavğa yapmış kadinla barışmak için yüklü borç almış,kuyumcular sağolsun özel takilar takulur barişmasina canla başla yardımcı olmuşlar,Evde çocuğun maması yok diye elimdeki yüzüğü satarim diye gittiğimde o kuyumcu Alay edercesine faturalarini kdr gösterdi,Kadin büyüler tazeleyip duruyor, Taheccud'de 11 kere Salavatul Kübra'yi okuyorum Allah çocuğumu korusun diye. Banada büyüler tesiri çok oluyor,değişik haller içindeyim anlatsam arşa kdr yükselir, sürekli titreme aşırı unutkanlık terleme çığlıkları içinde ağlama,ardinda saatlerce kahkahalarla gülme krizi,Sanki ben "Enihsteyin"e ders verencesine Akil mantik mahkemesi yapmam, sonra yorulup-çirkinliģimin utançindan dizlerime sarilmam,saatlerce girdiģim boşlukta kesintisiz kalmam,Akan suya el uzatsam-su kesilmesi,29 yaşındayım,ama çocukluğuma kdr indim sordum sorguladim yargiladim,Kimseyi uzmemişim,ahini alip yari yolda ihanet etmemişim,Yaya yurmuşumdir yol parami sokakta birine yardımcı ölmüşumdir, Yetim diye çok ezdiler be Hocam, annesiz babasız teyze elinde hizmetçi köle büyümekle
"Saçını silayan baban-masal anlatan annen varsa,nasil olurdu yaşamadiğim için affola bilmiyorum"
bu yüzden çocuğum için yuvamı kurtarmak için,buda benim kendimce çabalayişim,Eşim bonza içerdi,şimdi kocaine alışmış durumda,
Bi gün ağzımı burnumu kan içinde dövdü, sonra ağlaya ağlaya dediki,bana senin gücün iraden bana yetiyor çok güçlüsün,ama senin benim gücümüz okadina yetmiyor dedi. Okadin eşimin yöneticisi aynı yerde dipdibe her gün,iş yerine gittiğimde kadinin koltuğundan saç tellerini toparlayip getiriyorum,Ne işime yarar bilmiyorum,ama sanki saç teliyle olsa dahi,günün birinde,yikan yuvami sönduren öcağımi yapilan tüm büyüleri musallati ciniydi,saç teli sayesinde Evvel Allah kendisine dönecek,
Hocam çok uzattım affolur büyüklük sizin
Konuya artık hakimsiniz umuyorum sizin fikir ve düşünceleriniz benin oldukça önemlidir
saygilar
|