Alıntı:
AllahYolunda Nickli Üyeden Alıntı
Bir araştırma yaparken keşfettim ki Spiritüel Satanizm'deki Tanrı-Demon inancı Demon Kabilesi'yle oldukça örtüşüyor. Spiritüel Satanizm'e göre birden çok Demon-Tanrı var, davetlere kolay geliyorlar ve nazikler. Demon kabilesine baktığımız zaman ise onların davetlere kolay icabet eden ve genellikle insanlara kendilerini Tanrı olarak tanıtan mahluklar olduğunu görüyoruz. Ben Spiritüel Satanist'lerin Demon kabilesinin elinde oyuncak olduğunu düşünüyorum. Bunun doğruluk payı nedir?
|
Cin kabilesi evet ayrıca sadece tanrı olarak yansıtmıyorlar bazen bilge olarak kendilerini tanıtıp sapık fikirler ile etkileyip diğer insanlara da bu fikri aşılaması için yardımcı oluyorlar.
Bkz. Bülent Kısa zamanında havas ile başladı sonradında spritüellik ve satanizm üzerine çalıştı ve bum tamamen dağıldı. Kendi dinini felan kurmuştu en son
araştırıp bakabilirsiniz kitaplarını sırasıyla okuyunca itikadı sağlam bir kimse nasıl aldatıldığını anlar.
Meraklısına ek bilgi ; Cinler, İnsanlar ve Melekler haricinde varlıklar vardır. Bizlerden çok uzaktırlar bu konuya Ehli Sünnet alimlerinden İmam Gazali kitaplarında ufak bir göz kırpmıştır.