@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sadece kendinizi ve aileni korumak için bu ilme girmeyi düşünüyorsanız açık konuşayım tek başınıza işlemler yapmaya başladığınızda başınızı daha büyük belalara sokmuş olacaksınız. Büyüklerin himmetleri ile bu işi yapmak istiyorum demişsiniz ama büyükler bildikleri sır gereği çoğu işe karışmazlar biliyorsunuzdur. Bizim şer gördüklerimizde hayr vardır.
Nacizane tavsiyem bu ilmi bir kenara bırakıp ruh ile ilgilenmeye başlamanız yani tasavvuf a bir murşidi kamile intisap etmenizdir. Seyri sulük sırasında veya tamamlandıktan sonra zaten size bir sır verilir ümmete ve kendinize faydanız olur.
Nice dervişler tanıdım, haberi var veya yok çok harika hatta olağanüstü hizmetlerde bulundular. Bu konuyu daha fazla açmayı çok isterdim fakat hem yeri değildir hemde zamanım çok değildir hakkınızı helal edin. Bu arada şecereniz hasebiyle şeref ve izzet sahibi olduğunuz gibi çok sırları da üzerinizde taşıyorsunuz ben sizleri çok seviyorum Allah teala beni, bizi mahşerde Efendimizden sav, dünya ise razı olduğu ehli beytinden ayırmasın. 50 mesajı geçtikten sonra mesaj kısmından da yazabilir danışabilirsiniz. Faydam olursa çok mutlu olurum
Rabbim taşıdığınız kan hürmetine günahlarımızı bağışlasın. Efendimiz sav şefaatine nail eylesin