Alıntı:
Ademm Nickli Üyeden Alıntı
Sadaka ile alakalı nice buna benzer bilmediğimiz göremediğimiz binlerce kötü olaylar engelleniyor bazıları farkında bazılar değil EywALLAH kardeşim
|
bir günde bende aylık sadaka bütçem var ayırdım,lakin bir olay vuku buldu,ben unuttum o yoğunlukta,dükkanın motorları aynı anda bozuldu,ve motorcu arkadaş da şehir dışında ,başka birini bulduk tabi,yaptırdık,sonra para vermek için elimi cebime attığımda sadakanın verilmediğini üzerinden 3 gün geçtiğini fark ettim,sonra şöyle dedim,sensin Allahım cc hatırlatan sensin,hemen sadakamı ihtiyaç sahibi bir öğrenci bulduk verdik,ogünde iş için görüştüğümüz işletmelerdan bir tanesi aradı ki öncesinde olumsuz yanıt vermişti,kardeşim,seninle anlaşalım senden su alalım seni hep söylediler dedi,anlıcağın soldan çıkan sağdan hemen yerine girdi,şimdi ay sonu hesap yapar sadaka kısmını hemen ev iş sağlık beden ne dersen hesap yapıp vermeye çalışırım,fitre desen üzerine fazla ekleyip veririm,ki karşılık beklemem,çünkü karşılıklı iş haneye yazılmıyor,ademim...sana anlatmamadaki amaç kendimi övmem değil başımdan geçen hakikat ademim..ALLAH CC insanı böyle terbiye ediyor