Alıntı:
Tubaguneyde Nickli Üyeden Alıntı
Sana bu siteyi iyi araştırmanı arama motoruna bulmak istediğin herşeyi aratmanı öneririm benden sana kardeş tavsiyesi ben çok şey buldum uyguladım faydasınıda gördüm dahada göreceğimden eminim her söyleneni değil kendi içindeki problemin şifasını bulmaya çalış Rabbim kolaylık versin güzel kardeşim.
|
İste senin gibiler mantik yurutunce sizin gibi kisilerin yuzunden burdan boyle hava atarak konusunca .ay ben denedim ay soyle diyipte milletin sikintisinin ne oldugunu bilmeden boyle ziplama .belasida ahida seni bulur isi yokusa surerse .daha nasil bi durumdan oldugundan haberin yok . Dahada gorecegin bilmemde izindiz kimse bir sey yapamaz basina alirsin belani gidersin hoca hoca dolasirsin . Burdaki her hoca izinsiz icazetsiz bilgisiz ise kalkisma der . Bu bir . Ben o yollara cok dusup cok gectim herseyi iyi gosterip 3-4 ay oyalayip sonu husranla biter . Bu kisinin edecegi dua ve korunmadir baska bisi yapamaz . Birde son olarak heryerde boyle konusup milleti yanlis islere surukleme onunu gor sonra konus ilmin bilgin varsa . Dua etki ondaki musallat sende yok