Alıntı:
Linab Nickli Üyeden Alıntı
Ilk başta bunu ben denedim olmaz demeyin oluyor tecrube ettim.
1-)elinizde keçi başı ve kanı olması gerek
2-)kara günlük
3-)eşşek kılı
4-)domuz derisi
Bunu saati salı gecesi saat 3 ve 4 saatleri arasındadır.
Başlamadan önce oda zifiri karanlık olması gerek oturup 6 defa suaduni ya azazelil azim denir ve 6 defada (zairli şatak) bu ibranicedir.
Denir.sonra kurandaki alak suresinin ilk 10 ayetini tersten okumak gereklidir. Ama odada kuran olmayacak bi kagıda yazin mum ışığında okuyup mumu söndürün ayağa kalkıp kıbleye ters dönün ve şeytan secdesi edin ve şunları söyleyin. ( ey bizden üstün olup ateşten yaratılan yüceler yücesi bize yardım et denir.) Sonra kanı alıp yüzüne sürülür. Domuz derisi üzerine giyilir eşşek kılını dilimizin altına koyup tekrar kıbleye dönülüp allah denmeye çalısılır sobra herşeyini çıkarıp tekrar kıblenin teraine dönülüp meded ya şeytanül azim denilir secde edilir bu uygülama 7 gün devam edilir.
---------- Post added 20.03.21 at 15:53 ----------
Keçi başı kıbleye dönükken elinizde olması gerekir
|
Eyyy akılsız insan sen şeytan geleceğini mi zannediyorsun şeytan böyle kendini hayvanlardan dahi aşağı duruma düşüren insan müstevlilerin yanına. Dâhi uğramaz sadece itlerinden birini gönderir parmağında oyuncak ederler seni ki o şeytan ve yoldaşlarının son durağı muhakkak cehennemdir yazık sana o kadar şeytanın varlığına inanıyorsun demek ki hak ile batılın ne oldugunuda biliyorsun buna ragman bunları yapıyorsun eee boşuna demiyorlar cehennem neden var anladın dimi .neden var ;)
Eğer ölmediysen hala ALLAH c.c ıslah eylesin lakin bu hal üzere öldüysen duamı geri alıyorum ALLAH c.c karşı gelip yüce yaratanın hükmüne boyun eymeyip şeytananin yolunu kendine yol belleyenlere rahmet okumak şirktir haramdır ;)