Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
şu gunlerde cok dikkatli olarak, sindire sindire aklimin aldigi kadariyla futuhati mekkiye okuyorum anlamaya calisiyorum
|
çok iyi ediyorsun kardeşim ,o eserde çok kıymetlidir ve o zatı da çok severim,sana nacizane tavsiyem öze indirerek sindire sindire okursan,şaşkınlıktan sadece ALLAH CC dersin kardeşim,ben o zatın ve diğer zatların kitabını okuduğumda anladığım tekşey,ALLAHI CC öve öve anlata anlata cilt cilt dahi yazılsa eserler,hep aynı yerde birleşmişlerdir,ALLAHA cc olan aşkları öyle derin ve öyle güzel ki anlata anlata bitirememişler ve öyle güzel dünya yolculuğu ve Hakka yolculuk yapmışlar ki,hep karda kalmışlar,derim hep ALLAH CC diyen zarar edermi kardeşim,Rabbim cc ilmini ziyadeleştirsin anlama ve idrak nasip etsin,istidat çok önemlidir,kişinin hamurunda ne varsa o pişer şekil alır ve kendindeki ilmi paylaşa paylaşa kişide bir şey kalmaz,zaten her biri fenafillaha erişmiş yok olmuşlardır,varlık alemde kalmamışlardır kardeşim,ene yani ben sözünü benliklerinden sıyırmıisaf kalmış ve öze öyle inmişlerdir,sadece bu alemde isimleri kaldı,özde bakarsan hepsi bizde kardeşim...