Kardeşim hayırlı akşamlar. Şimdi sana bir kardeş uyarısı, itici olmak için söylemiyorum, itici biri olarak tanımanı da istemem, kardeşin olarak söylüyorum.
Aklından da , kalbinden de ; intihar isimli kelimeyi sök at, bir daha da asla ağzına da alma aklından da geçirme. Onlar aklına getirse de bu canı veren alır ancak, sen alamazsın.
Yani bizi buraya bir sınava gönderdi Rabbimiz; tamam çok ağır bir sınavdan geçiyorsun haklısın, ama olmaz “Ben sınavdan çıkıyorum Rabbim bana ters” olmaz , bu ihanet olur emanete.
Şifa kısmına Hocalarımız el atar biizniAllah. Ben öbür kısımlara iki kelam ediyim Allah’ın izniyle.
Boyuna bakma ; yerden göğe kadar bir kılığa da girer, ayı kılığına da girer, akrep kılığına da girer; seni ne korkutucaksa o kılığa girer bu zor değil. E= MC2 formulü; enerjiyi maddeye , maddeyi tekrar enerjiye çevirerek istedikleri kılığa girebilirler.
Fakat içini rahatlatır mı bilmem ama; bazı Melekler var yerden 7 kat göğe kadar , 70.000 tane kanat, 70.000 tane ağız, 70.000 tane dil, her bir dilden zikir.
Düşün böylesi Ulvi ve Allah dostu bir kul dahi olsa, görsen bayılırsın dimi zevkten; enerjisi muazzamdır; Allahu Alam, ben bilmem ama öyledir elbet.
Şimdi kıyas yap; Allah o meleği gönderse ; o 5 metrecik cüce Cin in kafasını kestirse tek hamlede, ne olur? “Kün” dedi mi iş biter. Onlar zavallı aciz, beş para etmez, Allah karşıtı, İblis Uşakları. Cehenneme odun olacaklar, bu gözle bak onlara bundan sonra. Müslüman her zaman 10-0 öndedir kafire göre. Ama ne zaman öndedir?
Ben Müslümanım diyerek değil.
HasbunAllahu ve ni’mel vekil.
En korktuğun anda bunu devamlı söyle.
Hakkını helal et bir çözümle gelmedim yanına, ama şimdi ben sana şunu , şunu oku desem. Bunlar daha da korkutacak seni. Bunları almak lazım. Hocaya danışmalısın kardeşim kusuruma bakma yardımcı olamıyorum. Duacıyım. Sevgiler
|