Alıntı:
Selamet Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun kardeş.benim amacım insanların yanlışa yönelmemesi için buraya yazmaya çalışıyorum.
Hocamı arada bir yoklarım.Olaylar olduğunda bir çok şeyi sordum.şöyle diyeyim.Hoca üfürmeler,yazmalar,çizmeler bunların hepsini reddediyor.Tek kitap Kuran,rehber ise Hz. Peygamber Efendimiz diyor.Kuranda ve sünnette olmayan her şeyi reddediyor.Kısacası kıl namazı,oku kuranı işine bak diyor.Hadim hüddamla kim zengin olmuş kim sevdiğini almış kim hayra ulaşabilmiş diyor...şahsi görüşüm şu ki O gerçekten haklı.
|
2 alem arasında kırmızı çizgi vardır lakin bazen insanlar bazen ise cinler bu çizgiyi aşarlar insan aşınca insanların alemine göre suç olmadığı için kimse karışmıyor o yüzden cinlerin aleminde suçluysa cezası kesiliyor tam tersi cinlerde de öyle insan oğluna bulaşıyorlar onlara güç yetiremiyince ALLAH c.c rızası için yapanlar bu işi bilenler araya girip haddi aşana ceza kesiyorlar bu böyle süre gelmiş binlerce yoksa hz. Süleymanın cinlerden ordusu yokmuydu vardır daha ne diyelim ki lakin senin geçmişte yaptıklarıni göz önüne alırsak suanki halin öncekine nazaran bin kat daha iyi sana tavsiyem bi şeyhe bağlan nefsini yenmeye yönelik zikirler çek seyr-ü sülûk yolculuğuna başla o vakit halin pek güzel olur demedi deme ;)