Alıntı:
cennet6666 Nickli Üyeden Alıntı
Estağfurullah kardeşim,ne haddime ben kimim ki,kuru ekmek yiyen bir kadının evladiyim,Rabbime CC ve Peygamberime sav ve dahi bütün Peygamberlere as ehli beyte ashaba ve bütün Hak CC dostlarına düşkün olan onlarsiz yapamayan,dünya içinde ahiretini düşünen bir garibim ,dua dersen , Arşa yükseldi mi bilmem,ama içim ile beraber dua mı bütün ümmeti Muhammed'e ve Muhammed'i ruhlara dua etmeye çalıştım,Rabbim CC ilmini bilgini aşkını dereceni Ali eylesin kardeşim,yerdede gökte de ahirette de toprakta da her nerde bulunuyorsan makamın daim Ali olsun 🤲
|
Ecmain kardeşim ecmain bi iznillah
Babam birgün rüyasını anlattı dedi ki tutarında bi mübarek gelip babama cami çıkışında sormuş dua ediyor musun duaların kabul ediliyor mu diye babam bilmiyorum lakin ediyorum sonra mübarek demiş ki 7 kat yukarıya arsa çıkıp orda dua ettim ALLAH c.c kabul etti dualarımı sende çıkıp orda sularını etsene bizimki demiş ki nasıl gidilir bilmem sonra babama toprağı kaz demiş babamda kazmış elleriyle toprağı kazmış 1 2 derken birden tünel gibi bi yere girip bolca dua etmeye çalışmış sonra kardeşim baba baba yukarda bissürü insan var babana söyle çıksın bizde dua edelim diyormuş bizimki de uyanmis kaç defa anlattı bilmem ama her anlattığında hala o yoğun duyguyu yaşıyor lakin yorumlaması ne ilmin yeter nede haddim lakin içime doğan bi his var hayırlısı bakalım arş deyince aklıma geldi anlattım öyle insana bahsedilen en büyük nimet muhabbettir Kardeşim muhabbetin bir cüz-ü anılarla olurken geriye kalan 99 cüz-ü ise ilahidir ancak temiz kalplere nasip olur oda nasibi kadar selametle kardeşim...