Alıntı:
hipnozcu Nickli Üyeden Alıntı
Kardesim alimlerimiz bizlerden hicbir seyi gizlememisler aciklamislar bizler anlamiyoruz vefkler bu alimlerin icadi degil dogrudur fakat kullanilamaz degildirki kullanip gelistirilebilinir sonucta ayni ortamda yasamislar bir birlerinden girip ogrene bilirler katdesim insan vefkle irsad olmaz ne guzel demissin fakat onunla yol alsbilir hangi kitapta okudum hatirlamiyorum buyurmuski vefksiz gecen omrumuze yazik etmisiz adeta soguk demiri dovmusuz buyurmus seyriduluk icin illa bi mursid lazimdir fakat vefkle yol almak daha kolaydir
|
Vefklere bir görevli atanmiyormu yani bir varlik. Vefklerle nasil yol alinir ki ? Cok bilgisi olmayan biri olarak kusrum yanlisim olursa cahil aklimla yanlis yorumlar yapiyorsam affola ama benim mantigima bir varlikla yol amak ters gekiyor bir varlgiin hizmete girmesi ters geliyor. Cinler aleminin insanlaela baglantisi yasaklanmamismisydi hz suleymandan sonra. Tam bir bilgim olmamakla illaki bir aleme girilmek.istaniyorsa melekut alemine girmeye calissin insanlar bence hic deglse cinlerin elinde oyuncak olma riski olmaz