Alıntı:
Abdulfettah Nickli Üyeden Alıntı
Hocam bunun aslını hadimlerle yardımcılarla öğrenmek mümkün müdür? bendeniz de bir yere devam edip etmeme meselesi için yapmıştım hayırsız çıkmıştı, ama yine de bazı sebeblerden devam ettim, ve gerçekten oranın sıkıntılı ve hayırsız olduğunu anlamıştım.
süflilerin de karışabilme olasığı ilgimi çekti, nasıl oluyor da namaz kıldığımız ve dua ettiğimiz halde bu olasılık mümkün olabiliyor?
aslı öğrenilebilse çok iyi olurdu...
|
Güzel kardeşlerim bu uygulama mücerrebtir.Sahih salih salim bir uygulamadır.Ayetel kürsü ile çembere al kafanda soru işareti kalmasın.Kafir ve gayrimüslüm çember içine giremez.Kafir girer ise yanar gayrimüslüm azap çeker.Dolayısı ile rahmaniler gelir mevlanın takdiri üzerine sana mesajı iletir gider.Bir seferde 3 defa yapmayın yeter.
Yok sufli falan bu güzel uygulamalar ile karıştırmayalım bu varlıkları.İhlasın bereketi ile ihlasın görevlileri gelir tebliğ eder.Herşeyin meleği var.İhlasa hizmet eden Allah dostlarının ruhları var.Bu rahmanilerden kimin gelip gelmediği bizi bağlamaz.O Allahın takdirinde.Siz teslimiyet ile yapın meyvesini alın.İnşaAllah.