Alıntı:
Duruk Nickli Üyeden Alıntı
İfriti cağıracaksın ve şiii bana yardım edeceksin şer işlerimde diçeksin oda sana tamam baba halledriz diçek ve o senden bişe istemiçek hemi
İfirti cağırmak zaten başlıca musallat ve senden tek istiçeği şey imanın yada şirk bu sayfadaki arkadaşlardan kacı ifrit görmüş ki gelen ifrit ten kormiçak ve korkusunu belli etmiçek ya şuaraya düzgün bir şey paylaşın sayfanın coğu gece evde karanlık ta gezmeye korkuyor dışarı su dökerken besmele cekiyoruz ki musallat olmasın bize bişe ve musallatı resmen davet milletin günahına gitmeyin yol göstermeyin gelen ifrit geldimi zaten direk sen kimsin sana itaat edecem diçek ehli ilim sahibi olmayana ters
|
Eksik bunlarla olmaz ne müslüman gelir ne de ifrit.
Müslümanın gelmesi için Veli derecesinde olmak gerekir.
İfritin gelmesi içinde imanının kaybetmesi gerekir gelse direk musallat olur ister korksun ister korkmasın
Yardımcı yoksa adamı perişan hale getirir Allah muhafaza.
Bende eskiden ifritten çok korkardım ta ki bir grup ifriti görünceye kadar ne yaptım uçarcasına koştum eve başa bela almaya deymez .
İfritten korktuğum gücü felan değil tipi sadece
Abartıcak kadar güçlü değiller
Yani sağlam bir Hüddam surenin hüddamına boyun eyer gücü yetmezse.
Ama en tehlikeli ifrit türü Afarit ifritleri
Vel hasıl Allah cemi cümlemizi şerlerinden korusun inşaAllah