Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
evet o ruhaninin gorevi kelle almak,ondan baska bir istek yapilamaz,gelir bekler bekler senden ses cikmayinca kendini belli etmek icin mesela duvara vurur o zaman sanirsin ki musallat geldi ve sen birsey soylemeyince gider bir daha icabeti zor olur,o vakit soyle yap 73. beyit yerine soyle dua et," Allahim katindan bana ihtiyacimi gorecek bir ruhani gonder(ihtiyac nefsani dunyalik olmayacak,şu olabilir,hasta tedavi etmek musallat yada tibbi tedavi veya ilim ogrenmek olabilir) bu sekilde oku....
|
Allah razı olsun, vaktinizi almaz isem 75-76 beyitleri hakkındaki yorumunuz nedir hocam onu okuyabiliriz değilmi, 73.beyitle bir bağlantısı varmıdır? 75-76 beyitleri yönlendirmeniz nedir sevgili imas hocam. Bu beyitlerin yerine alternatif varmıdır yoksa bu 2 beyit bize nasıl dönüşü olur yoksa o bir sırmıdır.
75. “İşte Ya Rabbi, bana muahhar bir yardımcıyı daima hazır et: Allah’ın ifriti; onunla bütün sıkıntılarımı gider…”
76. “O ifrit içinde bana itaat eden bir hizmetkarı musahhar kıl; Fatiha ve peşinde gelen Kur’an hurufâtı hürmetine…”