Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
hergun duzenli bastan sona okuyabilirsin,ben korkarim dersen 73. beyiti okuma,bence en iyi okuma saati gece yarisindan sonra tamamini okumaktir 20 dk surer,okumalarda gelen ruhani insana zarar vermez,daha once soyledim gelecek olan ruhani kafir cin ifrit avcisi,musallati olan kisinin okumasi cok faydalidir,davete icabet olursa musallat problemi biter,okudukca acilimlar olur devamli kalbi olarak okuyan icin guncel tabir ile bir cok getirisi bir cok kazanimlari vardir,hatta derim ki telefona indir gunde 1 seferde okumanin haricinde dinle,ben tavsiye ederim hergun duzenli olarak tamaminin okunmasini....
|
Korkum yok imas hocam
Bilgi için teşekkürler imas hocam, celcelutiye hocamında bir konusunda gördüm diyor ki görüş kapalıysa ve icabet eden olursa kendini belli ettiğinde ayağa kalkıp selamını alın demiş, herhangi bir musallat yada sıkıntı durumu olmadığı takdirde gene davete icabet olduğunda ruhani görevliyi boştan yere rahatsız etmiş olmazmıyız imas hocam, yani sormak istediğim üsulu nedir imas hocam baştan sona okuduktan sonra gelen olursa selamını almak yeterlimidir sadece herhangi bir amaç olmaksızın teşekkürler