Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
herhangi bir konuda yapilan dualarda cok cesitli dualari 3 er 5 er gun okuyup sonra baska duaya gecmektense,bir duayi vird edinip hep ayni duayi okumak tecelli bakimindan daha dogru karar olur
---------- Post added 19.03.21 at 16:52 ----------
soylediginiz konu uzerine en guzel dualardan virisi Hizbul İhfa dir hergun 3-5- 7 kere okuyun
|
Bu konu hakkinda cok sey bulunca farkli farkli ortaya karisik gibi yapip gucumun yettigini okudum bu sekilde vird edinme aklima gelmedi cok tesekkur ediyorum Allah razi olsun hizbul ihfayida ilk defa duydum cok sagolun okurum insallah
---------- Post added 19.03.21 at 17:04 ----------
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
herhangi bir konuda yapilan dualarda cok cesitli dualari 3 er 5 er gun okuyup sonra baska duaya gecmektense,bir duayi vird edinip hep ayni duayi okumak tecelli bakimindan daha dogru karar olur
---------- Post added 19.03.21 at 16:52 ----------
soylediginiz konu uzerine en guzel dualardan virisi Hizbul İhfa dir hergun 3-5- 7 kere okuyun
|
Baktim hizbul ihfaha simdi forumu o kadar dolasmama ragmen ilk deda gordum ve cok heycanlandim nedense abdestli olmak her zaman guzeldir dogru olanidir biliyorum peki imkan disi abdestsiz olursak okunablir mi hizbul ihfa ezberlenirse ?
Alıntı:
caspercrazy Nickli Üyeden Alıntı
Yukarıdaki hızlı arama bölümüne yazdığınızda bütün sonuçlara ulaşırsınız orda aklınıza takılan olursa tekrar danışabilirsiniz
|
Teşekkkur ederim