Alıntı:
Candy87 Nickli Üyeden Alıntı
Bundan yaklaşık 3 sene önce uyumak için yatağa girdim (babam rahmetli olduktan sonra uykuya zor dalarım) bir kaç dakika sonra içim çekilmeye başladı baygınlık gibi zor uyuyan ben hemen uyuyor gibi oldum ama normal bir uyku modu değil neyse uyudum sanırım bir ses geliyor kulağıma pat pat bir çocuk koridorda top oynuyor içimden diyorum ki kimin acaba bu çocuk top oynuyor aman bana ne ya diyorum ama gözüm açılmıyor illa uyucam Ama sesi duyuyorum yavaşça odaya yaklaşıyor ses ve çocuk odaya girdi çünkü ses kesildi eminim ses kesildi ve çocuk odaya girdi birden bir uğultu koptu ama nasıl bir uğultu beynim yerinden çıkacak sanki çok feci kalabalık bir ortamdayım öylesine bir gürültü ve uğultu var sonra üstümde bir ağırlık oldu gözümü açmaya çalışıyorum mümkün değil sanki suyun içindeyim gözüm açılmıyor kalkmaya çalışıyorum kalkamıyorum dua okumaya çalışıyorum bildiğim dualari şaşırıyorum okuyamıyorum sağ tarafıma yatıyordum kalkmak için bir hamle yaptım zorlada olsa yarım şekilde kalktım gözümü hafif araladım kolumu kaldırmıştım aslında ama baktım ki kolum hala yatakta bayağı bir barış çağrış kavga ettim ben bunlarla sonra birden ses kesildi gittiler zaman zaman bu tarz şeyler yaşadım ama bunu rüya olmadığına çok eminim bir gün yine aynı şekilde yattım yine zaten o anı ben artık anlıyorum birden içim geçercesine bayılma gibi uykuya geçmeye başladıysam ve uğultu geldiyse kulağıma bilki bunlar geliyor yine aynı şekilde uykuya geçtim ve rüyamda sesi geliyor rüyamda da uyuyorum ama rüyamda uyanıyorum su sesi nereden geliyor diye bakmaya gidiyorum sonra bakıyorum ki evde ki bütün çeşmeler açılmış ocağın düğmeleri açılmış ki ben gazdan zehirlenerek öleyim diye cam kırma sesleri geliyor camları kırıyorlar yerde dua kitaplarını yırtıp atmışlar sizin Allah belanızı versin dinsiz imansızlar diye bağırarak yerden sayfaları topluyorum okumak istiyorum okuyamıyorum zaten okusam da fayda etmiyor kan ter içinde uyandım boğazım kurumuş şekilde bunun gibi bir çok şekilde korkutuldum artık çok korkmadığımı anladılar ki rüyalarımda beni farklı yöntemlerle korkutmaya çalışıyorlar çok hocaya gittim bana sıcak su dökmüşsün ondan dedi bir akrabam bu işlerle uğraşıyor annem ona anlatmış demiş bu kızında 8 senedir var sıcak su dökmüş ondan olmuş bir değil bir kaç tane var demiş kendisine ulaşamıyorum ben bunlarla uğraşmaktan sıkıldım korkmuyorum ama sinir oluyorum artık istiyorum ki artık çıksınlar karşıma kozlarımızı paylaşalım çünkü bıktım inşallah aranızda bana yardım edecek biri vardır sizlerden yardım bekliyorum şimdiden Allah razı olsun
|
sadece ruya ile karar verilemez,daha bir cok hadisenin yasanmasi gerekir,ruyalarda hersey gorulebilir,en son bakan tanidiginiz madem sıcak sudan kaynakli oldugunu gorebiliyorsa boyle bir yetisi var ise mudahelede yapabilme yetisi vardir...