Alıntı:
espara Nickli Üyeden Alıntı
Selamun Aleyküm,
Geçmişte çok fazla ve çok büyük günahlar işledim Allah Affettsin İnşallah.
Şimdi ise Allaha şükürler olsun zikirleri asla bırakmadan, haram işlemeden ve namazlarımı asla aksatmadan, Kuran 'ı bırakmadan hayatıma devam ediyorum.
Allah'ın rızasını kazanmak için kendimi her ne yaparsam yapayım eksik hissediyorum, hep daha fazla birşey yapmak istiyorum.
Peygamberimizin (s.a.s) hadisine uygun olup ümmete faydalı olmak istiyorum.
Çocukluğumda musallat durumu yaşadım, çok kandım, çok günah işledim bu zamana kadar tekrar tekrar söylüyorum Allah Affeder İnşallah.
Ben tevbemi ettim, doğru yolu Yüce Allah'ın yolunu buldum ve o yolda ilerliyorum.
Tevbe ettiğim halde şuanki yaşantımla günahlarımın hiçbiri olmayarak Havas İlmine adım atıp, Allah yolunda daha hayırlı işler işleyebilir miyim?
Kafamı kurcalıyor arkadaşlar, ben 22 yaşındayım ama ben fazlasıyla geç kaldığımı düşünüyorum.
Yardımcı olurmusunuz? Allah Razı Olsun cümlemizden İnşallah.
|
Kardeşim Allahın mağfireti senin günahlarından daha büyük... sen tövbeni yapmışsın gerekende bu zaten.. Ayette de geçiyor Allah tövbeleri çokça kabul edendir... Geç kalma konusa takılma zararın neresinden dönersen kârdır.Şeytanın sana vereceği sen çok günah işledin allah seni affetmez gibi vesveseler takılma.. Allah daim etsin