Alıntı:
umutkarsu Nickli Üyeden Alıntı
Tamamdır oldu. Ama şimdi bir merakım daha var. Buradaki birçok insan sağa dönmüş, kimisi doğrudan soruyu sormus yani filanca sey olacak mı dıye.
Sorum şu 1) Sımdı saga donen arkadaslarım ılerıkı zamanda bu sordukları sualı yasadılar mı. Atıyorum filanca ile barısacak mıyım dedıler dıyelım ve saga donuldu ılerıkı bır zamanda bu barısma oldu mu, suan bunu cok merak edıyorum. Mesela sen kardesım denemıssın, saga donduysen dılegını yasadın mı ılerıde? Cunku cok gecmıste denemıssın.
2)Bır de bu ıstıhare acaba mevcut sartlar altında devam edersen sola ya da saga mı donuyor. Yani demek istediğim yine yukarıdakı ornekle sorayım, atıyorum sorun fılancayla barısacak mıyız seklınde oldu ve sallıyorum saga döndün diyelim, bu saga donusu saglayan gorevlıler senın kafandakı ıyı nıyetını bu barısma ıcın bır hareket bır adım atma planlarını falan okuyarak bu sartlar altında barısırsanız barısırsınız mı demek ıcın saga donuyor? yani insan saga donunce bır an "benım planlarıma adım atmama gerek kalmadan zaten barıs olacakmıs o zaman hıc kılımı kıpırdatmayayım" gıbı dusunebıllıyor. Bu konudaki görüşleri merak ediyorum. Nedemek istediğimi daha iyi anlatabilmek için örneklerle anlatmaya çalıştım, inşallah kafama takılanları net anlatabilmişimdir.
|
Ben yaptığımda şu iş benim için hayırlı mı değil mi diye yapmıştım.. Sağa döndürüldüm evet ama o işi yapmak nasip olmadı.. Yani kılımı kıpırdatmayım kısmına girme çünkü o zaman hiçbir şey yapmayalım kaderde ne varsa o kısmına giriyor bu dediğin. Sen olması gereken şartlarda gereğini yap ama ne istersen iste Allah tan işte.. Hayırlıysa