Alıntı:
Osmaneren Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler bilgiler için 15 aylık bi oglum var oda cok korkarak uyanırdı bunu okudum bi kaç gündede çok korkuttular ama o zmndan sona şükür ki çok güzel uyuyor bunu okumaya basladımdan beri çok aramıştım onun korkmaması için dua ama şükür bu okuma ona da cok iyi geldi bişy daha sormk istiyorum bu okuma göz perdesi açmaz demi çünkü okudum zmndan sonra 3-4 kez sim siyah ışık hüzmesi gibi bişey gördüm de onu da sormak istedim
|
Rabbim sizlere bağışlasın inşaAllah
Şimdi abim cinniler bebeklere pek tesir edemezler yani öyle bir abartılacak güçleri yoktur.
Misal Ebcedi 1479 siz ebcediyle çekmeyiniz.
313.771.41.21.11..7 gibi sayılarla zikretmeniz isteğinizin önünü kapatır malum olay gerçekleşmez zaten zordur o iş.
Yani ebcedini 3 e bölün 5 e bölün ama bölmeden okumayınız
Eğer minik bir daha korkarsa yatırmadan önce ayet el kürsiyi 3 defa okuyup miniğin göğüsüne ve başının arkasına sakin bir şekilde üfürünüz çok faydası vardır.