Alıntı:
Acizkul02 Nickli Üyeden Alıntı
Es Selamün aleyküm Rahmetullah cümleten. Bir şey soracaktım inşAllah. Şakkul ard yapabilen hüddam hangisidir? Hangi azamet ile onunla dost olabiliriz ve şakkul ard yapması için yardım alabiliriz? Bilgili kişiler cevap verirse sevinirim. Allah razı olsun şimdiden.
|
Şakkul ard yeri yarma demektir,eba cenah isimli hadim ( hüddam degil hadim,huddam davetini en baba havascilarin bile yapmaya gucu yetmez,cok az sayida havascinin huddami vardir)davetidir,bu hadim define bulmak icin kullanilir,cagirmanin sartlari var,2 rekat hacet namazi sonra belli sayida enam 95. ayeti okunur,sonra 3 defa azimeti okunur (azimetini yazmiyorum)cok zor bir davettir,2 tane yarim yamalak cini davet etmeye benzemez...niye boyle benim gibi siradan avamin gucunun yetmeyecegi seylerin merak edilmesi cok enteresan...
İmamı Şafi ra.
|