Alıntı:
Tubaguneyde Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm dün forumda bir konuda bilgi almıştım bugün başka bir sıkıntım için yazmak istedim.
Ben çocukluğumdan beri sürekli ruhsal hastalıklar geçiriyorum doktorlar yeterli gelmedi hocalarda kimi musallat var dedi kimi doktorluk dedi evlendikten sonra korkulu rüyalar görmeye başladım hala devam ediyor 20 küsür yıldır evimin içinde dönen uçan ateş topları bazen yanımda biri varmış gibi nefesini dahi hissederim erzurumda yaşıyorum burda bir hoca cin musallat olmuş hatta bu cinin ismide veşveş dedi bir kaç uygulama yaptı şişeye kapattım dedi bana verdiği şeyleri yaptım bir kaç yıl rahattım daha sonra gene rahatsızlandım bu sefer annem siirtte bir hocaya geçen yıl baktırdı oda bana cin musallat olduğunu ama kızınız onu kullansın yoksa cin kızınızı kullanır sonrada kızınız ya aklından ya canından olur demiş bazen hissedebiliyorum onu farklı rahatsızlıklar duyuyorum daha önceki yazımda bahsetmiştim eşim rahmetli oldu iki çocuğum var onların yuvaları işleri olmadan onlara faydalı olmadan ölmekten korkuyorum herşey rabbimden amenna sürekli hastanede yatıyorum psikiyatri servisinde çok zorlanıyorum daha yzamadığım pek çok zor hallerim var bu konuda size yazma sebebim bu sıkıntıdan nasıl kurtulabilirin günlerdir bu siteyi araştırıyorum oldukça ilim sahibi insanlar var belki banada yardımcı olabilirsiniz şimdiden Allah razı olsun.
|
Bu gibi olaylar ve musallatlı kişiler çoktur ancak bir ehline baktırarark onları uzaklaştırmak ve yakmak mümkündür. Allahın izni ile sizin gibi çok kişiyi onlardan koruduk. Yalnız en önemlisi sizin kendinize güvenmeniz ve onlardan üstün ve kuvvetli olduğunuza inanmanızdır.