Alıntı:
mystic Nickli Üyeden Alıntı
merhaba ben mehdi a.s hz muhammed'i (s.a.v) 3 defa rüyamda gördüm bana 4 büyük melek cebrail a.s azrail a.s mikail a.s israfil a.s o olduğumu söylediler mehdi a.s olduğumu söylediler ve gerçekten ben bundan eminim ve kesinlikle ve asla ve katiyyen şüphem yoktur ve şüpheye düşürecek te bundan beni hiçbir kimse yoktur. Bana inanlar ve tabi olan kişiler vardır ki allah onlardan razı olsun ve deccali de gördüm ve dabbetül arz'ı da gördüm ve gerçekten şu anda nur cemaatine tabiyim ve bediüzzaman said nursi hazretlerini de görüyorum ve tüm dünyada inançlı allah kulları şahittir ve allahü tealanın 4 büyük meleği şahittir ve peygamber efendimiz hz muhammed (s.a.v) şahittir ve gerçekten ben mehdi a.s ve herkes için hayırlı olur inşallah bunu söylemem..!! dinleyeceklere de teşekkür ederim.
|
cümleten selamun aleyküm,kardeşlerim,kuranı kerimde bir çok ayette,ve allahın cc resulü muhammed aleyhisselam sav bir çok hadisinde ve hak dostlarının bir çok sözlerinde bir çok bilgi verilmiştir.mehdi a.s hakkında bilgiler geçmişten günümüze gelmiştir.lakin hakikat farklıdır.mehdi a.s. Mehdi olduğunu söylemez,anlaşılır ne gibi allahın resülünün sav bayrağını alıcak ve hava şartları olsun gökten inen melekler olsun savaşlar olsun ve birçok derin bilgiler vardır.tabi yalancılar çok olucak dedi allahın cc resülü sav mehdi a.s konusunda,henüz mehdi a.s gelmedi gelse insanlar değil dünya ve yaratılan herşey herkes bilir,geldiğini...kızmayın canlar,mübarekler,dua edin...bu arkadaşımız belliki ilim sahibi ilmin getirisinden ötürü öyle olduğunu düşünüyor,yeise düşmüş.dua edelim.ilmi derin olanlar akıl dengesinde elinde tutamayıp gördüğü rüyalar ve farklı yaşadıkları durumlar neticesinde bu hale gelebiliyor.bu örnekleri daha önce gördük zor durum rabbim cc yardımcısı olsun...bu konuyu açan arkadaş,sana tabiki inanmadım ama durumunu topla bir an önce sakın böyle ölme,olmadığın birşeyi kendine böyle yükleme dünyada şansın verken salih bir tövbe et ve allahtan cc af dile...nefsine ruhuna ve bedenine bu azabı yükleyip helak olanlardan olma derim..sana bu sözlerimi akıl üzere yazdım zahirden,batından yazılmaz hal olur mekan olur kişi olur.yüz yüze olsa idik seni aslına geri getirmek için var canımla uğraşırdım.bir insanı kurtarmak kendinden bin alemi ayakta tutmaktır der allahın cc resülü sav.yazacak çok sözüm var ama yer burası değil...vesselam...