Konu başlığı dikkatimizi çekti birde biz inceleyelim yorumları kim ne demiş tümüne bakmadan yazıyorum ki imas hata ediyorsun sadece 6.sayfaya baktım. 3 4 süslü edebiyat oyunları yapılmış ve yönlendiriliyor. Bize de öğreten öğretmen var bu edebiyatı gerek felsefe gerek diğer ilimleri. Şu gerçektir ki Mehdi ben mehdiyim demez. Allah'a iftira etmek hiç kimseye iftira etmek ile ölçülemez ve bedeli çok ağır olur. Mehdî nin kalb gözü açıktır münafığı da bilir lakin Peygamber Efendimiz s.a.v. ahlâkî ile ahlâklı olduğundan ve dahi Allah dostları hiçbir zaman insanın hatasını yüzüne vurmaz . Yorumlara bakıp bir bir bakayım kim ne demiş. Mehdi kuşkusuz ki yakında gelecek Allah onu görüp ona tâbi olmayı arkadaşı olmayı cümlemize nasib etsin inşallah.
Alıntı:
Nani Nickli Üyeden Alıntı
Deccal ile Dabbet-ül arz'da geldimi tamamdır bu iş good
|
Haklısın deccal çıkarsa çıkarır mı bilemiyorum belki müsade edilmiyor da olabilir fakat gerçek bahsi edilen dabbe ve deccal zamanı geldiğinde muhakkak ki çıkacak, Allah şerrinden cümlemizi muhafaza eylesin. Şeytan ne kadar vesvese ile kendine taraf toplar ise toplar o zamana kadar. Fakat o da görevini yapıyor. O görevini yapıyor diye biz insan olarak hedefimizden vaz mı geçeceğiz veya yoldan geri mi dönmeliyiz veya bi kaç vesveseye kurban mı gideceğiz , Allah korusun.
Alıntı:
Erkan036 Nickli Üyeden Alıntı
Psikoloğa görün sonra işin ehli hoca bulda seni musallattan Allah'ın izniyle kurtarsın sen Mehdi as değilsin seni mübareklerin kılığına girerek kandırıyorlar
|
Kesinlikle
---------- Post added 12.03.21 at 00:14 ----------
Alıntı:
pintuser Nickli Üyeden Alıntı
Geçmişte de bir çok kişi Mehdi olduğunu iddia etti. Bu durumun temel nedeni nedir? Bu nasıl bir ruh halidir?
|
Cinniler ile görüşmek (niyet ve amele dikkat edilir ise) hem yarar dikkat edilmezse zarardır hatta zarar üstüne zarardan ibarettir. Gerek insan gerek cinlerden herhangi bir övgüye dâhi insan kapılır ise bu felakettir helak oluşunun başlangıcıdır.
Alıntı:
Mystic Nickli Üyeden Alıntı
İsteyen iman eder isteyen iman etmez. Siz ki Allah beşerileri bana şizofren diyen ve ruh hastası ve musallat diyenler allah beşerisidir çünkü buna inanmak zorunda değilsiniz ;) unutmayınki hep hatorlayın çünkü gerçekten bana şizofren diyen şizofrendir çünkü ben bunu kanıtlamak zorunda değilim ey allah beni bilir sadece..!! Bana deli diyeninde nasıl cezalandırıldıgını görün.
Ki o peri konusunu ben çok önce 2 seneden fazla ki onu açalı o zaman ben Mehdi a.s olduğumu biliyprmuydumki ey erkan beşerisi.
Bremer sana gelince istediğini oku bakalım bi tesiri olacak mıdır sen izle de gör tamda ve tamda sana nasıl geri dönüyor izle ve gör..!!
Başka var mıdır kalp kırmak isteyen?
sana gelince bayburtlu o tıbbi destek almaya ihtiyacı olan sensin. Ve iman etmiyosanda iman edene karışamazsın..!!
---------- Post added 02.03.21 at 23:25 ----------
sana gelincede Sen En-Nar sıfatıyla yargılandın ki Allahü Teala sana ne gözle bakıyor ey münafık. Sen benide iyi bilirsin de işine gelmez.
|
Sizi hattab nereden iyi bilir de, işine gelmez.
Mehdî lânet okumak, etrafa ateş saçmak için mi gelecek sizin davranışınız bu yönde. Hem Mehdî hem diğer Allah dostlarının çoğu veya tamamı ve Mehdî insanların kusurunu yüzüne vurmaz
---------- Post added 12.03.21 at 00:23 ----------
Alıntı:
Mystic Nickli Üyeden Alıntı
İsteyen iman eder isteyen iman etmez. Siz ki Allah beşerileri bana şizofren diyen ve ruh hastası ve musallat diyenler allah beşerisidir çünkü buna inanmak zorunda değilsiniz ;) unutmayınki hep hatorlayın çünkü gerçekten bana şizofren diyen şizofrendir çünkü ben bunu kanıtlamak zorunda değilim ey allah beni bilir sadece..!! Bana deli diyeninde nasıl cezalandırıldıgını görün.
Ki o peri konusunu ben çok önce 2 seneden fazla ki onu açalı o zaman ben Mehdi a.s olduğumu biliyprmuydumki ey erkan beşerisi.
Bremer sana gelince istediğini oku bakalım bi tesiri olacak mıdır sen izle de gör tamda ve tamda sana nasıl geri dönüyor izle ve gör..!!
Başka var mıdır kalp kırmak isteyen?
sana gelince bayburtlu o tıbbi destek almaya ihtiyacı olan sensin. Ve iman etmiyosanda iman edene karışamazsın..!!
---------- Post added 02.03.21 at 23:25 ----------
sana gelincede Sen En-Nar sıfatıyla yargılandın ki Allahü Teala sana ne gözle bakıyor ey münafık. Sen benide iyi bilirsin de işine gelmez.
|
Hattab size ne yaptı ki ona öfkelendiniz.
Alıntı:
mekan58 Nickli Üyeden Alıntı
Sizi hattab nereden iyi bilir de, işine gelmez.
Mehdî lânet okumak, etrafa ateş saçmak için mi gelecek sizin davranışınız bu yönde. Hem Mehdî hem diğer Allah dostlarının çoğu veya tamamı ve Mehdî insanların kusurunu yüzüne vurmaz
---------- Post added 12.03.21 at 00:23 ----------
Hattab size ne yaptı ki ona öfkelendiniz.
|
Alıntı:
Fsm Nickli Üyeden Alıntı
İlmi duzenli ve ALLAH rizasi icin olan herkes gozumde hocadir . Hocasin iste o belki daha gelmez cunku daha davetleri felan var . Bize bakmaz belki keske anne adi felan biraksaydi toplu okurduk
|
Kişi böylesi hadise karşısında şeytanın vesvesesine ve övgüye muhatap olduğu için deme diyordur. Çünkü bu bir tür övgü olabileceği için şeytanın eline fırsattır ve şeytanın vesvesesinden tamamen bu durumu arındırmak gerçekten önemli bir çaba neticesinde kurtulmak söz konusudur. İnsan temiz niyetde olsa şeytan açık yer bulur ise , temiz niyetinin içine kötü niyet eklemek için çaba sarf etmektedir. İnsan buna dikkat etmelidir. Hattab dikkat etmeyi istemiş belli ki ,