Alıntı:
colkurduu Nickli Üyeden Alıntı
Ben sana esmai idrisye ile dua ettim sonra bana huzursuzluk geldi getti sonra bazi seyleri abartip kendini kucultursen kurtulamazsin allah yeryuzunun halifesi olaraka insani yaratti esmai idrisye ya kebiru entellezi ile baslayan bi esma var onla dua etmistim sana cok sey derim ama yapabiliosan bazi ayetleri sureleri vesile ederek yani okuduklarinin hurmetine allah dan ilim iste irtikatin biraz duzgun olursa kendi ipini kendin cozersin yok ilim istemem diosan tarikat sofileri var onlari bul sofiden kastin gunde 60 binden fazla allah lafzi ceken sofiler onlar isi i cozer para alirmj almazlarmi bilmem selametle kal.....
|
hocam şu zaman kadar ki süreçten anladım ilim gerek inşaAllah son zamanlarda mürşid arayışına girdim, sofiler iyidir bilirim bizim semtte var dergahları samimi güzel insanlar
---------- Post added 11.03.21 at 23:20 ----------
Alıntı:
Mhmt19 Nickli Üyeden Alıntı
|
ali abi ilgilendi koruma verdi en son 2 ay korunma var dedi sonra yine girdiler o arada yazdım ulaşamadım kaldı öyle kendisine bu aralar ulaşabilen yok özel sıkıntıları varmış heralde Allah razı olsun ilgilendi baya