Alıntı:
Burakop Nickli Üyeden Alıntı
Hocam kişiden kişiye doktordan doktora ilaçtan ilaca değişiyor bu ilaçlar ööle attım hadi beni düzelt diye bakmamak lazım Elbette her şeyi Allah'tan arıyoruz imtihan dünyasındayiz ama şöyle bir şey var dediğim gibi Allah korusun kolunuz bacağınız kırılsa hasta olsaniz imtihan deyip duracak mısınız doktora gitmeyecek mısınız burda aynı şekil.Allah razı olsun bu arada
|
Bak kardeş psikiyatrist lerin yazdığı ilaçların zararları yan etkileri oldukça fazla hep anı yatıştırma ve bağımlılık kalıcı hasar oluşturan ilaç şirketlerine tonla para kazandıran bir pisliktir orda şifa yok yani anlıyacağın diğer dallardan bahset onlar tamam kırık çıkıkçıya gir diğer tıbbi alanlara yönel hastadan velakin psikiyatri bir bok değildir hastalıklara çare değildir aksini kanıtlıyan boş beyindir tavsiye almıştır yalnızca doktordan iyi gelmiştir budur aileler işte çocuklarını gönderir dehb teşhisi konur concerta ritalin ilaçları çocuğa verilir kalıcı hasar bağımlılık oluşturur intihara depresifliğe boşvermişliğe sürükler kokoinin erkek kardeşidir bunlar benim deyimimle anlıyacağın sadece anı yumuşatmak sorunu sessize alıp içeriye sonuna kadar açmaktır bunların yöntemi