Alıntı:
Swordsfish Nickli Üyeden Alıntı
Kalp gözü denen olay benim anladığım karşındaki kişininCenabu Rabbul alemin işte bazısına o yetkiyi veriyor ve haliyle düşüncelerini yada aklını resmen okuyorsun diye biliyorum.
İmas ın verdiği liste nette dolanıyorda orda denediğim
Ya Allemel Guyup -Gaybı bilen demek sayısı günlük 1189 adet hergün çekiyorsun 40 gün çek tabii şimdi yazıyı okuyan dışarıdan seyirciler hemen atlamasın o kadar kolay değil.
5 vakit namaz-dua-zikir-gıybet yapmama-yalan riya haram yememek harama bakmamak bunlarıda becerebilen olursa
Sır verilmezde hadi yazayım 40 gün sonuca bendeki etkisi şu oldu rüyada seni seven sevmeyen kim varsa arkandan iyide kötüde konuşsa rüyanda görüyorsun.Bnedeki etkisi rüyada oluyor.Bir nevi ister kalp gözü açık de ister keşif de.Bunun 1 sene evvel çektim.Ara ara çekiyorum 100 adet etkisi devam ediyormu dersen bende ediyor.Dün akşamda eski kitapları kurcalarken başka bir uygulama buldum onu deneyim dedim sayıyı xxx yapınca işe yaradığı belli oldu etkisini kalbinde görürsün kalbinde hafiften yanma yada ağrı olur o zaman anlaki çektiğin zikir kalbe işliyor.
|
Allah razi olsun sagolasın tecrubeni paylasmissin