Mide asit oranı tetikliyor hayvansal gıdalar çok tuketilince mide asit oranı artar sonrasında sonuç çeşitli sağlık sorunlarıyla karşılaşıyoruz ölçülü ve dengeli beslenme öğün aralarina dikkat etmeliyiz belli bir süre geçmeli yani yedigimiz yemekleri sindirme süresi var ve bu süre yediğimiz gıdalara göre değişir bazı besinler iki saatte sindirilirken bazı besinler daha uzun sürebiliyor biz bu sürelere dikkat etmezsek mide asit dengesi bozulur ve midede besin birikimi meydana gelir karman corman olur. Ceremesinide her türlü çekeriz .sadece reflü değil bir çok hastalığa rahatsızlığa neden olur . O kadar çok ince ayrıntı ve detay var ki besinlerin birbirine uyumu uyumsuzluğu çoğumuz bunlara dikkat etmeyiz canımız ne çekerse doya doya yeriz elimden geldiğince dikkat ediyorum ama nefis bu yeme içme konusunda zaaflarim var bu bilgilerden sonra kendimi toparladım uzun zamandır sadece reflü değil hiç bir rahatsızlığımda kalmadı diyebilirim pozitif çıktım korona iki günde ayakta atlattim ilaç da icmedim çokda fazla uğraşmıyorum biraz dikkat biraz öz veri
|