Alıntı:
Swordsfish Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi yazsam bir türlü yazmasam 2 türlü olayı.Yazmasam Allah CC ahirette sorar bana bu olay oldu gördün niye yazmadın.
Cübbelinin Mehdi AS ilgili youtube da videoları var kitaplarını okudum lafı evelemeden gevelemeden yazıyorum.
eski videoları toplayıp 5 saatlik tek video yapmışlar merak eden izlesin.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Allah CC seni Halifesi diye atadı isen iddian o yönde Allah Kabul etsin diyelim.
Youtube da biri ben Mehdiyim diye yazıyor ben gördüm ama merak edip videolarını izlemedim.
Mehdinin ömrü savaşlarda geçecek deniyor.Yoksa youtubeda video yayınlayacak forumlarda yazacak değil.
İşte gelelim iddiana iddia sahibi sensin mübarek eğer Mehdi AS isen yapman gereken şu.Allah CC müracaat edip ben ümmeti emrimde toplamak istiyorum diyip misal sultanahmet meydanına gel tabii 3-5 tv kanalıda canlı yayın yapsın.Orda ben Allah CC halifesiyim de tüm dünyaya yayınlansın.
Ama işte orda ilk keramet üstünde bir bulut belirmesi gerekir.O buluttanda bu Allahın halifesi Mehdi AS dır biaat edin diye nida geleceği söyleniyor.Buyur yap görelim gelip biaat edelim.
Not:Bazı yorumlarda Mehdi ye iman demişsiniz.Mehdiye iman olmaz iman sadece Allah CC aittir.Mehdiye biaat edilir.Selametle.
|
İzledim hepsini mubarek . Cok dogru soylemissin . Birde bu arkadas izlese herseyin farkina varacak . Fena girmis seytan ve askerleri