Alıntı:
aslanpro Nickli Üyeden Alıntı
Ben sizin bu konuya yazmanıza çok sevindim. Çok teşekkürler.
İzninizle birkaç soru sormak istiyorum, inanın internetteki bilgi kirliliğinden bıktık, saf ve temiz bilgi bulmak hem zor hem de yeterli zaman yok. Siz zaman harcayıp bu bilgilere erişmişsiniz, aklınıza ve gözlerinize sağlık diyelim.
Benim sorularım;
1. 40 gün riyazat yaparsanız zikir yapmasanız dahi bazı hallere nail olursunuz deniyor. Bu konu hakkında düşünceniz nedir?
2.40 gün boyunca mercimek çorbası, etsiz fasulye ve meyveler yiyebiliriz. Peki ayçiçek yağı ve zeytin yağı kullanabilir miyiz?
3. Bu süre zarfında çok zayıflar mıyız, amaç aynı zamanda aç kalmak mıdır bir nebze olsun. Yoksa bazı insanlar hayvansal gıda yemese dahi diğer yiyecekler ile kilosunu muhafaza edebiliyor.
4.Herkes hayatında bir kez denemeli mi.
5. Günümüzde sürekli riyazat yapanlar var mıdır. Bu kimseler neyi amaçlamaktadır?
6. Riyazat yapan kimselerin yaptıkları en büyük hata nedir, en çok hangi konularda hata yapılıyor. Ve eğer yanlışlıkla hayvansal bir gıda yenilirse bu durum nasıl telafi ediliyor?
7.Bazi kimseler davet yapmaya daha baslarken yani niyetlenirken korkmaya basliyorlar. Baslamadiklari halde daha yolun basinda bu korku geçidini geçemeyenler riyazatlı olmadıklarından mı korkmaktadır, riyazatlı kimse bu tür durumlardan korkmaz mı?
8. Bir kitap kaynak veya makale oneriniz var mi bu konuda.
Bu sorulari cevaplarsaniz cok seviniriz, tesekkurler.
Cevaplarsaniz cok sevinirim.
|
Aklımdakileri sormuşsun. sağollasın.Ayrıca Üstad Kadir Mısıroğlu ile alakalı fikirlerine sonuna kadar katılıyorum..