Alıntı:
medcezir58 Nickli Üyeden Alıntı
Bir cin davetini nerelere bağlamış getirmişler Seyda torunu korunmaz kardeş istersen peygamberin oğlu ol sen ibadetinde ihlasinda takvanda nasılsın önemli olan o kimse boş konuşmasın bilmeden ilim bilmiyorsanız insanlara fikir vermeye çalışmayın cin daveti öncelikle İslam'da caiz olmayan birşey ikincisi müslüman cinler davetlere gelmez hadım huddam muddam olmaz etliye sütlüye karışmazlar kolay kolay milletin hadım Hüddam d eşikleri varlıklar belli kabilelerin ortak hareketiyle oluşturulmus bir gruptur insanoğlunu şirke düşürmek esas amaclaridir bu amaç uğruna hastalara yardım eder insanlara iyilik de bulunur gibi görünürler müslümanlardan bu talepte bulunursanız caiz olmadığını söyler sizle irtibata felan da gecmezler uyanık olun şeytanın tuzakları çoktur bir çok hastaya yardımcı oluyorum Allah in izniyle ama burda görüyorum ki ilimsiz kişiler hep yorum yapanlar dikkat edin
|
Konuyu nereye getirmişler demişsin. Eğer metafizik alemde sağlam bir hocan veya rehberin yoksa cinnilerin karşısında bir lokma ekmeksin anladınmı . Zaten forumdaki herkes cahil bir tek senin ilmin sağlam değilmi?