Alıntı:
Neptuns Nickli Üyeden Alıntı
Canım hocam bende okuduklarımı size yazsam hergün sabah namazından sonra okuyom birde gece devriye atarken hep azımda bunlar okuyup duruyorum..
Seyyidül İstiğfar Tövbe içinde hergün
Allâhümme ente rabbî lâ ilâhe illâ ente halaqtenî ve ene abdüke ve ene alâ ahdike ve va'dike mesteta't. Eûzü bike min şerri mâ sana't. Ebû-u leke bi ni'metike aleyye ve ebû-u leke bi zenbî fağfirlî feinnehû lâ yağfiruzzünûbe illâ ent.
Pelteklik içinde
"Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli"
Korunma içinde
Eûzü bi-kelimâtillâhi't-tâmmâti küllihâ min şerri mâhalak
bide bunuda okuyom
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdi ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim.
Nasr Suresi birde bunu okuyorum..
-Bismillâhi’r-Rahmâni’r-Rahîm.
1- “İzâ câe nasrullâhi ve’l-fethu.
2- Ve raeyte’n-nâse yedhulûne fî dînillâhi efvâcâ.
3- Fe sebbih bi-hamdi Rabbike vestağfirhu innehû kâne tevvâbâ.
Ya Kafi zikrediyorum birde genellikle yürürken aklıma geldikce salavati fatih okuyorum..
Yanlış yapmıyorum dimi ? Bir sorunda yaşamadım bugüne kadar korkak bir insanım bunlara sarıldım diyim size.
|
Canım kardeşim bu yazdıklarının hiç birinde sıkıntı yoktur. Ama Ya Kafi zikrini oturur vaziyette çeksen daha güzel olur. Bende pelteğim yazdığın duayı okuyacağım inşaAllah Allah Razı olsun . . Eğer korkunun nasıl bişey olduğunu unutmak istiyorsan açtığım konularda korkusuzluğum sırrını çözdüm başlığına gir ordakileri uygula korku diye bir şeyin nasıl bir duygu olduğunu unutacaksın