Alıntı:
yasemin8606 Nickli Üyeden Alıntı
Bir türlü iletişim frekansını tutturamadık sanırım. 40 bin ihlas süresi okursanız büyük para gelir dediniz ya haniiii O kısmının kaynağını sormuştum. Sonra bana diyorsunuz ki ihlas süresinin kaynağı Kur'an. Bunu bilmeyen kimse yoktur sanırım. beni güldürüyorsunuz gerçekten. Bana diyiniz ki ben tecrübe etmedim ama şu sayfadan veyahut şu kitaptan gördüm dersin.Ama nedense düzgün bir üslupla cevap vermeyi bir türlü beceremediniz, sorduğuma pişman ettirdiniz.Daha da yazmayınız, kolay gelsin...
|
bilgiyi paylasan kisiler verdikleri her bilgiyi tecrube etmek gibi durumlari olmayabilir,veya tecrube eder olumlu yada olumsuz sonuc alir aldigi sonucuda soylemeyebilir,siz istiyorsunuz ki bilgiyi veren kisi 40.000 ihlasi okumus olsun cantalar dolusu para gelsin ( calismadan emek vermeden gayret gostermeden boyle bir durum soz konusu degil) bende aynisini yapayim banada cantalar dolusu para gelsin,eger oyle olsaydi fakir insan kalmazdi,nasip ve kader mevfumlari olmazdi,yani calismadan hic bir sey olmaz,hz.Ömer buyuruyor ki: calismadan gayret gostermeden dua eden silahsiz savaşa giden gibidir...eger oyle olsaydi ilmin kapisi hz. Ali duayi eder parayi bulurdu,hurma bahcelerinde irgatlik yapmaktan parmaklari avuc icleri catlamaz,hz. Fatıma ellerine merhem surmezdi...