Ben de aynı yollardan geçtim emin ol bazı anlar gelir ki gerçekten kurtuluşu intiharda arar olursun. Geçmişini neler yaşandığını olup biteni bilmiyorum ilk kez bu yazını gördüm. Ben de bazı şeylerle artık baş edemeyip yardım almıştım bir hocadan lakin gene nefsine uyup bana verilen duaları yarım bırakmıştım ve gene musallatlarim (bir insanın başına gelebilecek her türlü kötü şeyi yaşadım neredeyse) geri dönmüştü. Secdeye kapan içindeki dertlerini yaşadığın acıları ne kadar pişman olduğunu aciz olduğunu hepsini dök ve sonunda sadece Rabbinden yardım iste. Sen tovbeni samimi yap namazını kıl hareketlerine dikkat et bakalım yaklaşıyorlar mi tekrar sana. Yeri gelicek içine şüphe dusucek bazi şeyler hissedeceksin kararsizliga dusuceksin ben dua etmiştim neden şimdi böyle oldu diyeceksin onlar vesveseden öte şeyler değildir kardeşim. Bunlar aklına geldigi gibi Allah'ı zikret sen kalk 2 rekat namaz kıl. Hiç olmadı bir yandan rukye aç gerçekten çok huzur veren sıkıntını geçiren insanı rahatlatan rukyeler var. Gene sonunda kendini kurtaracak olan sensin pes ederek şeytanın senden istediğini ona verme. Sağlıcakla kal.
|