Alıntı:
madlen Nickli Üyeden Alıntı
Ya Fettah zikri dileyenin dilediği kapının açılması için vesiledir..Aklınıza gelebilecek her türlü kötü durumdan kurtulmak için, veya hacetin giderilmesi için okunabilir..
Ebced sayısı 489'dur..Yüksek sayıda okumak etkiyi arttırır, büyük ebcedi 239.121dir
Hadimi:Hizmet meleklerinin efendisi Temhiyaül'dir.
Ya Fettah İsminin Duası:
Allahümme entel fettah ala bima teşau min megalikil mesalikil münfezi bi sırri ismikel fettah ennasuri min şedidil mekalikil mesalikil münfezi bi sırri ismikel fettah annasirü min şedidil mehalikil kani beynel ibadi bi dekaikil hikmeti fil alemin ulviyi vel memalik tahkimu bima teşau tahtaru fi halike eselüke bi sırri kesarive subuhatu alemun melekut münezzel bi haffaya sırri ila en taşilu ilel behemutil raci ve suudihi bi kaza ya alemut cebberut ve entefta fi kalbi bi şuhudi hadihil esrar ve tuhekkuki bi hakaikul envar ,vecalni ehlen lil vuslati bi sırri hayati zatekel münimi bil celali esrari sıfatike allahümme eyhidni bi nasrike Azizi el Maniyu ala kulli münaidin ve hasidin münaziin Allahümme sahhirli Temhiyaül hadimu hazal ismi inneke ala kulli şey in kadir allahümme ya nur veya müdebbirel umur ehricna minnel zulumati ilen nur ve bi hakkı ayetin nur ve bi hakki inna fetehna leke fethan mübina ya fettahu ya rezzaku ya müfettihel ebvabı iftehlena hayrel beb el hayri bi hurmetun muhammedun aleyhusselamun alihi ve eshabihi ve zürriyatihi ve ecvaihi ecmain bi rahmetike ya erhamerrahimin vel hamdülillahi rabbil alemin Allahümme, inni es'elüke bil hatemil meşkuki ve bisselasi "˜usiyyun ve bil mimittamisil ebteri ve bissüllemi ve bil haişşekiki vel vavil muazzemi ve bil erbaati enamilleti kel keffi bila musamin ve es'elüke bi hakkıd daveti vel vefkıl muazzami en tusalliye ala muhammedin nebiyyil ebtahıyyizzemzemiyyi ve en takdiye haceti ya ilahi, ve en tenfeani bi hazihide'veti ve tebukeni tarikaha.
Lütfen forumdaki konulara mesajlar yazınız-soru sorunuz ve forumda aktif olarak foruma katkı yapınız.Chatteki sohbetlere katılınız.
|
Ben bugün 7.000 Ya Fettah okudum sonra bu duayı okudum.Hadimi ne demek? Bana arkadaşım bikaç zikir verdi bu zikirde günlük 7.000 Ya Fettah işleri iyi gitmeyen yahut rızık hususunda derdi olanlar için . Ben 7.000 okuduktan sonra bu duayı okudum kötü bişey olmaz inşallah.Çünkü bazı yorumları okudum musallat falan diyo