Alıntı:
Azraduru Nickli Üyeden Alıntı
Herkesten özür dileyerek gerçekten yardimci olamayacak tavsiye akil verecek kardeslerim yazmasin ihtiyacım yok demiyorum haşa ama çözümu onlarda bulamadim ve Allah disinda korkusu olmasin lütfen hallederiz deyip sonra bilmiyorum uzerimdekiler çok mu güçlü ji rabbimden ötesi yoktur sonra sadece su duayi oku deyip kaybolunca üzülüyorum hayalkirikligina ugruyorum umutsuzluga düşüyorum care olma imkani olmayan bosuna ümit vermesin kanima girmesin dahada uzmesin.Geçen gün musallattan kurtulma vesilesi aradığımı yazmistim isim vermeyeyim sagolsun dönenler oldu duada edenden Allah razı olsun ama hocamiz sadece menzili ve duaları önerdi tekrar yazma ihtiyacı duyuyorum o yüzden şükür zaten tövbemi aldim menzil sfisiyim dinime tam döndüğümde duzelmek yerine ağırlaştı durumum bu aylarda daha yoğun imtihandir deyip sabrediyorum aklimda gidip gelir oldu intihar düşünüyorum surekli derdim artik ibadetm öbür dunyam oldu tek basima baş edemiyorum
|
Menzildenmi yardım almaya çalıştın iyi halt ettin kardeşim derhal uzaklaş oradan yoksa daha fena olursun şimdiki vedandaşlarımız yanlış yerlere yönlendiriyorlar kardeşim sana tavsiyem uzaklaş oradan yoksa daha kötü olacaksın