Alıntı:
emetim Nickli Üyeden Alıntı
Benim niyetim kötü değildi ki bi umut denemek istedim işte bütün gece ağladım uyumadım dua araştırdım ama bulamıyorumda vefklere baktım onlarda benim haddim değil ben napıcağımu bilmiyorum ediyorum dua namaz kılıyorum açıyorum içimi ama düzelmiyo işte bişeyler kendimi suçluyorum
---------- Post added 15.02.21 at 11:56 ----------
İnan bilmiyorum o zaman neden var o celbler bilmiyorum hepsi için bu kadar meşakkatli şeyler yapmalımıyız bilmiyorum tek anladığım çok tehlikeli olduğu ve bi musallat olurlarsa şu halime şükredeceğim o yüzden şuan yapmaktan vazgeçtim allah yardımcımız olsun belki karşıma bana yardım eden biri çıkar dua bulmaya çalışıyorum
|
hakkimizda neyin hayirli oldugunu biz bilemiyoruz,Yaradan biliyor,yine sana ayet soyliyeyim" şer sandiginiz islerde hayir vardir ve bunu siz bilemezsiniz" belki iyi olacak diye yaptigin dualar sana iyilik hayir getirmeyecegi icin kabul gormuyordur,veya sen kabul gormuyor saniyorsun,namazina duana devam et,Sonsuz guc sahibine sigin,senin icin iyi hayirli olan olacaktir merak etme,teslim ol Sahibine....