Alıntı:
emetim Nickli Üyeden Alıntı
Sağol allah razı olsun defalrca okudum yazdıklarımı beklediğim cevap buydu inanın haramı helali biliyorum çocukça bişey için böyle bişeye kalkışmam. Yıldız düşüklüğü verdiğin uygulamayada çok sevindim her vakit namazdan sonra önüme bir bardak su alsam parmağımı içine soksam olur mu yani dokunmam gerek demişsin ya ? 71 ayetel kürsi bir naz bir felak mı okuycam ? Yeterli mi içtikten sonrada duamı söylücem öyle mi ?
EVET KARDESIM AYNEN ÖYLE
---------- Post added 14.02.21 at
11:02 ----------
Sarfı ummar olarak arattırıp bulmaya çalışırım da genellikle tütsü yakmak gerekiyor deniyor senin yazdığındada gerekiyor mu tütsü ? Bide sıralaması var mıdır bu işin ? Yada herhangi bi tehlikesi cinleri çıkarcam sonuçta evden bi garip hissettim
|
KARDESIM tutsu eger davet yaparsaniz davete gelen ruhanilere ikramda bulunmus olursunuz yazdigimdada tutsu yakilsada olur gerelide degildir sufliler guzel kokulardan kacarlar kardesim hangi havas islemini yaparsaniz yapin etrafimizdaki sufliler yaptigimz islemleri bozmaya calisirlar bunun icin öncelikli olarak sarf etmek lazim sonra korunma yapilip islemimizi yapariz islemimiz bittikten sonrada geri cagirip bitiririz