Alıntı:
Fatih61 Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm aziz kardeşlerim.Bağlama celbi hakkında bilgi almak istiyorum.Bir kız var kendisiyle farklı şehirlerde yaşıyoruz.Yalnız Memleketlerimiz aynı.Ben onunla tanışmak ve ciddi niyetle evlilik yolunda ilerlemek istiyorum.kızla hiç yüzyüze karşılaşmadık.sadece resimlerden görüyorum.benim bilmek istediğim şu.beni belki görmüştür resimden belkide görmemiştir.Beni hiç görmediğini varsayarsak ona celb etme imkanı var mıdır?varsa nasıl?süreç nasıl işler?neler yapılmalı?Teşekkür ederim.
|
Bu kadar bencil olmayin sizin kiz kardesinize böyle yapilsa ne düşünürsunuz. Ailesi tarafindan yapilan buyuyle sokakta gorsem konussam ne labali sırnasik sey deyip konusmayacagim kisiyle evlendim kaosun icinde savrulup durdum 2 senede kendime anca geldim. Yapanlari Allaha havale ettim iki cihanda mutlu olmasinlar inşallah hala da devam ediyorlar ama celplerinden buyulerinden buyuk Rabbim var cok şükür.
Sizde tehlikeli şeylere girmeyin dua edin ozguninizde yerindeyse Allaha birakin. Kizla konusunca belki size itici gelecek istemeyeceksiniz durduk yere kizi tehlikeli seylere sokmayin.