Alıntı:
Eminezeynep33 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben cinlerin o kadar buyuk olduguna inanmiyoeum korkmasaniz kedi veya maymun kadar boyutlari var bende goruyorum ama golge olarak sadece 1 defa gordum perdenin arkasindaydi kedi gibi kucuk biseydi ole hissetim rahmanileride euyamda goruyorum imdadima yetsiyorlar
|
senın daha dunyadan haberın yok cok bilmişlik senı mahveder . bire bir yasamısım soylüyorum 30 cm civarından 2 mt re boyutunu bile gördüm . daha yenı camıden gelıyorum namaz kılanları bile boyları degısken .
---------- Post added 04.02.21 at 20:44 ----------
Alıntı:
Eminezeynep33 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben cinlerin o kadar buyuk olduguna inanmiyoeum korkmasaniz kedi veya maymun kadar boyutlari var bende goruyorum ama golge olarak sadece 1 defa gordum perdenin arkasindaydi kedi gibi kucuk biseydi ole hissetim rahmanileride euyamda goruyorum imdadima yetsiyorlar
|
birde kendı yasadıklarımı soylemıyecem ama sımıtcı nınkılerle tanısmak ıstıyosan simitcinin ruhuna ıyılesmesı ıcın bıraz okusana nasıl oluyo tenha bı yerde ama tavsiyem yapma