Alıntı:
Eminezeynep33 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam hicbi mantik Allah i inkar edemez ben ataistleri şeytanin elçileri olarak goruyorum merakli olsalar Allah in arastirirlar kurana bakarlar Gercegi gorurler Aslindaa Allah in varligini bilmek degil hisetmek gerekir herkes bildiklerini ve bilmediklerini sorgular kimse hislerini sorgulamaz etrafimda cogu genç boyle dilde muslumann Allah bana vermiyor beni acilarla cezalandiriyor diyorlar Bi insan kendi icin cabalamazsa Allah neden versinn Seytanin hilelerine gelmeyinn Allah duayi kabul etmiyorsa vardir bi bildigi
|
mantik ispat ister çözüm ister,felsefi mantik bunlarin yaninda gorunur ispat ister,mantikta inanmak icin sorgulamak sebep sonuc iliskisini, neden nicin nasil sorulariyla aciklamak gerekir,mesela cima eden kisinin cinsel organi kirlendigi halde niye gusul abdesti alip tum vucudu yikiyor,bunun mantikla aciklamasi var mi? biz niye guslediyoruz şu sebepten bu sebepten sorgulamasini, sebep ve sonucu birakip Allah oyle emrettigi icin guslediyoruz,iste iman burada başliyor...