@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ibadetlerimi yerine getriyorum cok sukur 2 sene once ruyamda siyah bi duman icime girmişti o ruyadada hatta peygamber efendimizle konusmuştum ama en son o siyah duman girdi icime neyse ondan sonra duşuk yaptim ve nasil soylum cinsi munasebetten sonra kara basan olarak geldiler sonrasi hastaneye kaldirdilar beni inanilmaz cok kotu seyler yasadim ertesi gunu annem beni tanidik bi hocaya gotrdu neyse hoca o gordugum seyi yakti icime giren duman yaptigi uygulamalarla geri cikti bana cevsen yapti ama gormeye dewam ettim bu şefer erkek degilde kadinlari goruyordum muskadan dolayi bana yallasamiyordular cevseni cikardim 5 aydir gorumceme verdim bu aralar garip ruyalar ve kendi cabamla yaptigim korumalarla karabasan geliyo dua okuya okuya hos pek etkisi olmuyor ama benide teslim alamiyor bu yuzden okidugum sureleri sorgular oldum tobe estafulla yine namazimi kuranimi birakmiyorum tekrar gidecem insallah iste ayatel kursi yi okudugum zaman 6 7 de cok zorlaniyorum resmen korkudan titriyorum bi citirti gelse irkilmede de zipliyorum resmen @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|