Alıntı:
Cihadfarz1453 Nickli Üyeden Alıntı
Sizin yaptığınız koruma nasıl?
|
Sırayla 1 fatiha 1 ihlas 1 nas 1 felak 1 ayetel kürsi 7 kere son ayeti tekrarlayıp göğsüme nefs ediyorum . 3 İnşirah , Günlük tövbe duam var estağfrillah el azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubu ileyh şeklinde gidiyor onu 1 kere okuyorum biismikallahümme diye başlayan günlük şükür ve teslimiyet duam var ardından min 10-20 salat , ardından salati fatiha okuyorum genel olarak 7 kere oluyor ve beni çok esnetiyor .. Son olarakta 1 fatiha 7 ihlas okuyor sırasıyla peygamber efendimiz ve ashabı , mahmut efendi hz , veli efendi hz. , hocalarım , geylani hazretleri , hz ali , şehitlerimiz ve tüm allah dostlarının ruhlarına hediye ediyorum ... Genel olarak böyle bitiyor ...
Nazar değdiğini hissettiğim zamanla buna ek olarak nazar ayetlerini okuyorum , ardından 1000 lerce Allah zikretsemde başka zikirlerde olsa çok nadir kötü rüya görürüm ..
Karmaşık gelmi olabilir ama benim günlük yatmadan önceki zikirlerim bunlar ve pek rahatsız edilmiyorum . Denemek ve görmek lazım , 10 dakikayı 15 dakikayı geçmiyor öneririm ..