Alıntı:
harappa Nickli Üyeden Alıntı
Sadece Allah rızası için Günlük zikir çekiyorsun musallat rahatsız edilme, kelime-i tevhid hatmi yapmak istiyorsun ilk 1000 de uykuda yılanlar,cinler,bilmemneler, 313 ayetel kürsi okuyayım diyorsun koruma yapmadan ya okuyamıyorsun ya da kabus oluyor.
Sebebini soruyorsun esmaların enerjisi yüksek olduğundan kafir cinnilerin ilgisini çekiyormuş.
Tamam hepsini anladım da ben büyü yapmıyorum, şer bir iş yapmıyorum sadece Allah rızası için bunların 1 tane iyisi yokmu ya sana zarar vermeye kalkana bu adam Allah rızası için çalışıyor defol diyecek.
Okumalarımızı mı bırakalım? Allah esması kafir cinniye sana çekiyorsa bunların ulvisi nerde?
Burada sözüne itimat ettiğim 2,3 abime sordum okumayı bırak dediler bana.
Biliyorum burda 1000 tane zikir çeken adam varsa 800'u aynı şeyi yaşıyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?
|
Helal. Kötü cinleri çektiğini düşünmüyorum. Zikir yapınca bende uyuyamıyorum gece yahut uyuyunca dediğin gibi kötü,pis rüyalar görüyorum. Vücuttaki kötü varlıkları rahatsız ettiği için onlar bizi rahatsız ediyor güç gösterisi yapıyorlar gibime geliyor benim. Kolay değil. Bir insanın bedeni metafiziksel olarak hayr ve şerrin savaş alanı gibi; şeytan damarlarınızda dolaşır ayeti ile,Allah size sahdamarinizdan yakındır ayetinin savaşı gibi. Sen hangi tarafta isen sonuna kadar bunun mücadelesini vermek zorundasın fakat... Hiç kolay degilm.. çıkmak zor düşmek kolay.